1. Anasayfa
  2. VALORANT

Mehmet Yağız “cNed” İpek Red Bull ailesine katıldı

Mehmet Yağız “cNed” İpek Red Bull ailesine katıldı
0

Türkiye’yi uluslararası espor arenasında en başarılı şekilde temsil eden Mehmet Yağız “cNed” İpek, Red Bull ailesinin yeni üyesi oldu.  2020 yılında düzenlenen Valorant turnuvalarına damgasını vuran esporun genç yıldızı mücadelesine artık Red Bull sporcusu olarak devam edecek.

Espor arenasında Türkiye’nin en başarılı isimlerinden Mehmet Yağız “cNed” İpek Red Bull ailesinin üyelerinden birisi oldu. Esporda profesyonel arenaya 2020 yılında ‘Merhaba’ diyen genç esporcu, sene içinde katıldığı turnuvalara da damgasını vurdu. Katıldığı son 5 turnuvasının ikisinde birinci sırayı elde eden Mehmet Yağız “cNed” İpek, Valorant arenasının en önemli turnuvası olan ve 3-6 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Valorant First Strike Avrupa Finalleri’nde takımı TEAM nolpenki ile şampiyonluk arayacak.  

redbull cned 2

“Yolculuğa yanımda güçlü bir yol arkadaşı ile çıktığımı biliyorum”

Red Bull sporcusu olmasını değerlendiren Mehmet Yağız “cNed” İpek ‘’ Çok fazla kelime bulamasam da böyle bir şerefe layık görülmek hayatımdaki en büyük skordu. Farklı bir yolculuğa yanımda çok güçlü bir yol arkadaşı ile çıktığımı biliyorum.’’ açıklamasında bulundu.

BASIN BÜLTENİ

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments