1. Anasayfa
  2. CS:GO

G2 Esports JaCkz ‘ı Yedeğe Çekti

G2 Esports JaCkz ‘ı Yedeğe Çekti
0

Fransız ve Bosna Hersek’li oyuncularından oluşan G2 Esports, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile 28 yaşındaki CS:GO oyuncusu Audric “JaCkz” Jug’ı yedeğe çektiğini duyurdu. FaZe Clan takımında forma giyen NiKo‘yu transfer ettikten sonra 6 oyuncu ile mücadeleye devam eden G2 Esports, 2 yılı aşkın süredir forma giyen JaCkz’i yedeğe çekme kararı aldı.

Takım menajeri Jérôme “NiaK” Sudries’in bu konu ile ilgili şu sözleri söyledi ;

NiKo takıma geldiğinde, hedefimizin 6 kişilik bir kadroyu keşfetmek olmadığını belirtmiştik. Birbirinden farklı tarzda ve yetenekte 6 oyuncumuz vardı, bu yüzden amacımız hangi 5’li kadronun daha iyi olacağını bulmaktı. Her şey uyumluluk ve sinerjiyle alakalı. Bazı şeyleri önceden tahmin edebilsek bile oyun zamanı oynanılan oyun her zaman en iyi karardır. Oyuncularımızı denerken özellikle AmaNEk ve JaCkz odaklandık. AmaNEk’in takıma daha fazla fayda sağlayacağını çabucak fark ettik.

Bu yüzden JaCkz’i aktif kadrodan çıkarmaya ve ona 2021 yılında gelecek teklifleri keşfetmesine izin verdik. JaCkz, en üst düzeyde performans gösterecek niteliklere sahip olduğunu kanıtlayan gerçekten tutkulu ve kararlı bir oyuncu. Kendisine son iki yıldaki samimi ve istikrarlı bağlılığı için teşekkür etmek istiyorum. Gelecekteki takımında başarılı olacağına hiç şüphem yok.

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments