1. Anasayfa
  2. Espor

VCT Masters Avrupa’da Şampiyon cNed’li Acend Oldu!

VCT Masters Avrupa’da Şampiyon cNed’li Acend Oldu!
0

VCT Masters aşamalarında tüm dünyada sona yaklaşırken Avrupa’da da bugün final maçı oynandı. Büyük final maçında cNed’li Acend ve pAura’lı Heretics karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçın sonunda Acend 3-2 ile gülen taraf oldu.

Finalin ilk haritası olan Split’i Heretics 13-7 ile geçti. Temsilcimiz cNed üstün performans ortaya koydu ancak Acend istediği oyunu oynayamadı.

İkinci harita Bind’ı ise Acend 13-9 ile geçti. İlk yarıyı önde kapatan Acend sonrasında 9-7 geriye düştü. Ancak tekrardan öne geçen Acend rakibine bir fırsat daha vermedi.

Üçüncü harita olan Haven, iki temsilcimizin de üstün oyununa ev sahipliği yaptı. Temsilcimiz cNed 23 kill skoru alırken diğer temsilcimiz pAura 20 kill skoru elde etti. Heretics, Haven haritasını 13-9 kazanarak seride 2-1 öne geçti.

Serinin 4. Haritasına gittiğimizde ise 6 kişilik kadrosuyla oynayan Heretics’te pAura‘nın yerine niesoW dahil oldu. Uzatmalara giden Icebox haritasını Acend 14-12 kazanarak durumu 2-2‘ye getirmiş oldu.

Büyük final serisinin son haritası olan Ascent çok büyük çekişmeye sahne oldu. cNed‘in 27 kill ile bir kez daha yıldızlaştığı maçta Acend 13-11 ile durumu 3-2‘ye getirdi ve VCT Masters Avrupa şampiyonu oldu. Temsilcimiz cNed‘i kutlar ve başarılarının devamını dileriz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments