1. Anasayfa
  2. VALORANT

1. Yıl Şerefine Savaş Bileti Topluluk Oylaması Başlıyor!

1. Yıl Şerefine Savaş Bileti Topluluk Oylaması Başlıyor!
0
Dolu Dolu Bir Yıl.

Milyonlarca saat, milyonlarca oyun oynadığımız; oynamadığımız zamanlarda da milyonlarca saat Valorant izlediğimiz bir yılı geride bıraktık. Bu yıl içerisinde ise tam altı adet Savaş Bileti ile oynadık. Ascent Oyuncu Kartı’yla başladık ve şimdi Şakıyançelik’i koleksiyonumuza kattık.

Senin Değerli Fikirlerini Bekliyoruz

Şimdi ise bu dolu dolu yılın şerefine, senin de hazırladığımız konseptlere dair fikirlerin ile gelecekteki Savaş Bileti içeriklerine dokunmak istiyoruz. Hazırladığımız içerikler tabii ki şu anda bir fikir, bir konsept. Bu nedenle oyuna geleceklerinin ve son hallerinin şimdi göstereceğimiz şekilde olacağının bir garantisi bulunmuyor. Aynı şekilde 3. Bölüm hazırlıklarında sona yaklaştığımız için, bu içeriklerin en erken 4. Bölüm’de oyuna gelebilme ihtimali olabilir. Fikir aşamasında senin de fikirlerini almak istediğimiz için erkenden sorduk.

Savaş Bileti İçerikleri

Valorant Türkiye topluluğu olarak bizim Valorant heyecanımızı ve muhabbetimizi yansıtan tam 5 içerik hazırladık. Bu içeriklerle ilgili sizin yorumlarınızı aşağıda paylaştığımız form üzerinden aldıktan sonra, geri dönüşlerinize göre gelecekteki Savaş Biletlerinde yer alabilme şansları için yola çıkacaklar.

Savaş Bileti

Özel Harekat Çıkartması!

Haritaya çıktıktan sonra ne kadar coşkulu bir takım savaşı yürüttüğümüzü, rakiplerin arka saflarına ve beklemedikleri açılara nasıl sızdığımızı göstermek için: Özel Harekat!
Brimstone’unun ve Uydu Saldırısı’nın hafızalarımıza kazındığı bir gerçek. İlk önce Brimstone’u hafif anımsatıyor gibi görünse de, bu bordo beremizin üzerinde aynı zamanda ışıldayan bir kurt broşu var. Böylelikle hem haritaya başlangıçta hakim olurken hem de becerilerimizi gösterdikten sonra imzamızı bırakabilelim.

nazar etme

“Nazar Etme!” Silah Uğuru

Şimdi neyden bahsedeceğimizi çok iyi bildiğine eminiz. Takım arkadaşların bir bir düşse de sonuçta Gerçek Tek Tabanca, sen ayaktasın. İlk skor, ikinci skor… Üçüncü skor? DÖRT! Ölüm sancağın skorunu kutlarken gözlerin nişangâhın içinden iştahla son skoru aramaya başlar. Ama tam o sırada tüm büyüyü bozan, kulaklarının ahengini yerle bir eden yüksek bir ses “TAMAM ALDIK, ALDIK!” Ve o anda beklenmedik bir açıdan çıkan son rakip tura senin ve takımın için son verir. İşte bu uğur tam bu anlar için. “Nazar Etme!” Takım arkadaşlarına biraz sabırlı olup  gösterinin tadını çıkarmaya devam edebilmen için.

karbonkebap

 Karbon Kebap Çıkartması!

Bir mermi ile birden fazla skoru şişleyerek kebap yapmak tam da bize göre! Gerçekleştikten sonra nasıl olduğunu izleyenler anlamayarak “ne?” diye kalsa da (biz de anlamaya biliyoruz tabii) Kebap Ustaları olarak biz işimizi biliyor ve iyi yapıyoruz. Bu konseptimizle, tam da o vuruşu yaptıktan sonra o anı ölümsüzleştirebilirsin.

r yok

R Yok

“Bizde geri vites yok!” diyenler için; Gerekirse cengaver gibi beş rakibin tuttuğu alana sızan ustalar için. “Geri dönmek yok!” diyenler için; O zaferi almadan kaçıncı tur olursa olsun pes etmeyen rekabetçiler için. “Sözümü geri almam!” diyenler için; Takımına eğer karşılaşmayı kazanırlarsa çorba ısmarlayacağını söylediyse alan, koca yürekliler için.

nete

Ne Te

Kötü geçen bir turdan dolayı ne kendi takımının ne de rakip takımın moralini bozmaya gerek yok. Önemli olan takım oyunu ve eğlenmek. Güzel oyundu, bir sonraki tur daha iyi çalışırız. İşte Ne Te tam olarak bunun için var. İster Spike’ın kurulumunu engelleyememiş ve silahlarını korumak zorunda kalmış ol, ister rakip takım sizi durdurmaya çalışmış ama o seferlik başaramamış olsun. İyi denemeydi, güzel oyundu. Ne Te. <3

Fikirlerini nasıl paylaşabilirsin?

Şuradaki formu doldurarak: Topluluk Oylaması Formu

Formu doldurmak ise oldukça basit. Formda içerikleri tekrar inceleyerek en beğendiğin konseptten başlayarak sırala. En son oylarından emin olduktan sonra Gönder’e bas.
Dilersen Instagram, Twitter ve Facebook hesaplarımızda Topluluk Oylamasına ait paylaşımların altındaki yorumlara katılabilirsin. Yorumlarını duymak için sabırsızlanıyoruz!

Hakkını vererek dolu dolu oynadığımız, Türkiye’nin en çok oynanan taktiksel nişancılık oyunu Valorant’ın birinci yılını hep birlikte kutlayalım!

Kaynak: https://playvalorant.com/tr-tr/news/announcements/1-yil-serefine-savas-bileti-topluluk-oylamasi/

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments