1. Anasayfa
  2. VALORANT

Version1 Vanity “VCT Masters 2’de Sentinels Favori Takım”

Version1 Vanity “VCT Masters 2’de Sentinels Favori Takım”
0

İlk offline VALORANT turnuvası dün Reykjavik, İzlanda’da başladı. Tahmin edildiği gibi bir sonuçla ilk maçını tamamlayan Version1, Crazy Raccoons’a karşı iyi bir oyun sergileyerek galip gelmeyi başardı. Kuzey Amerika temsilcisi Version1’ın yetenekli kaptanı Anthony “vanity” Malaspina, Japonya temsilcisi Crazy Raccoons’la olan maçlarını beklenilenden daha zorlu bir eşleşme olduğunu belirtti.

“Turnuvanın açılış maçlarının her zaman en zor maçlardan biri olacağını düşünüyorum. Bu turnuva herkesin VALORANT’taki ilk offline turnuvası, bu yüzden diğer online turnuvalara hiç benzemiyor.” diyen vanity, offline turnuvaların onlinelara göre farklı dinamikler içerdiğini belirtti.

Vanity ayrıca 2-0’lık galibiyetten sonra yaptığı açıklamada neden Kuzey Amerika’nın 1. sıradan katılan temsilcisi “Sentinels”i, VCT Masters 2 turnuvasında Avrupa’nın temsilcisi “Team Liquid”in önünde olarak gördüğünü açıkladı: “Team Liquid iyi bir takım ama ben neden turnuvanın en iyi takımı olarak gösterildiğini anlayamıyorum. Güç sıralaması listesini okurken, Team Liquid’in Sentinels’in üstünden olduğunu gördüm. Beni yanlış anlamayın Team Liquid çok iyi bir takım fakat birlikte oynadıkları süreyi kıyasladığımızda Sentinels’in devamlılığı daha yüksek görünüyor. Bu yüzden favori Sentinels”.

Ayrıca rakiplerinden biri olan Team Liquid’i nasıl analiz ettiniz sorusuna cevap veren vanity: “Bu konu hakkında çok net bir cevap veremem fakat Avrupa takımları daha sabırlı ve yavaş oynamayı seviyor, bunu açıkça belirtebilirim.” dedi. Bakalım bugün Team Liquid vs Version1 maçından nasıl bir sonuç çıkacak.

Bahsettiği Güç sıralaması listesi: https://www.upcomer.com/vct-stage-2-masters-2-reykjavik-power-rankings/

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments