1. Anasayfa
  2. VALORANT

Cypher’a Buff mu geliyor?

Cypher’a Buff mu geliyor?
0

Geçtiğimiz birkaç yamada, Cypher ‘ın Valorant’ın etkinliği önemli ölçüde azaltıldı. Ajan son derece olumsuz bir şekilde etkileyen değişiklik, rakip nişancının 1.11 yamasındaki tuzak telinde ve kamerasında yapılan değişiklikti.

Şu anda, Cypher öldüğünde, tuzak teli ve kamerası artık çalışmaya devam etmiyor. Son zamanlarda,pek çok Valorant oyuncusu tarafından Cypher’ın tuzak telinin dostça ateşe büyük bir kurban haline geldiği belirtildi.

Örneğin, Raze’in el bombası ve patlama paketleri Cypher’ın tuzak telini tek bir patlamayla patlatacak ve bu durumla ilgili olarak Reddit’e başvuran Cypher oyuncularının seslerini yükseltmeleri için sorunlara neden oldu. Valorant alt dizinindeki böyle bir gönderiye yanıt veren Valorant Game Designer rycoux”, oyunculara ekibin sorunu inceleyeceğine dair güvence verdi. Valorant devi, “Buna baktığımı hatırlıyorum ve müttefik Raze bombalarının Cypher tuzaklarını patlatmaması daha mı iyi, diye merak ediyorum,” dedi. “Bu durumu önümüzdeki hafta araştırmayı umuyorum.


Cypher’ın buffının oyuna ne zaman geleceği hala belirsiz olsa da, sonraki birkaç yamada bu sorunun çözülme şansı çok yüksek.


Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments