1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Masters 2 Reykjavik’te İlk Günün Sonuçları

VCT Masters 2 Reykjavik’te İlk Günün Sonuçları
0

İlk uluslararası LAN formatındaki Valorant turnuvası olan VCT Masters 2 Reykjavik ilk günü büyük heyecana tanık oldu. İlk gün maçları Fnatic-KRÜ Esports, Crazy Raccoon-Version1 ve Nuturn-Sharks arasında oynandı. Günün son maçı haricinde tüm maçlar 2-0 ile bitti. Günün sonunda kazanan takımlar Fnatic, Version1 ve Nuturn oldu.

Fnatic 2 – 0 KRÜ Esports

FNATIC

İlk günün ilk maçında Avrupa temsilcisi Fnatic ile Güney Amerika temsilcisi KRÜ Esports karşı karşıya geldi. Fnatic oyunun başından sonuna domine ettiği maçı 2-0 ile geçmeyi başardı. İlk harita Haven 13-5, ikinci harita Icebox ise 13-6 Fnatic lehine bitti. Maçın MVP’si 40 kill skoruyla Derke oldu. Aynı zamanda Derke’nin 16 giriş skoru da dikkat çeken istatistiklerden biriydi. Fnatic yarın Amerika şampiyonu Sentinels ile karşılaşacak.

Version1 2 – 0 Crazy Raccoon

VERSION 1

Günün ikinci maçında Amerika temsilcisi Version1 ile Japonya temsilcisi Crazy Raccoon karşı karşıya geldi. Yakın geçen maçların sonunda gülen taraf 2-0 ile Version1 oldu. İlk harita Ascent başa baş geçse de Version1 13-11 kazanmasını bildi. İkinci harita Icebox’ta Version1, ilk yarıdaki üstün oyununu ikinci yarıda pek yansıtamasa da 13-10 kazanarak seriyi 2-0 kazanmış oldu. Version1 ekibi yarın Avrupa şampiyonu Liquid ile karşılaşacak.

Nuturn 2 – 1 Sharks Esports

Nuturn

Günün son maçında ise Kore temsilcisi Nuturn ile Brezilya temsilcisi Sharks Esports karşı karşıya geldi. Kore temsilcisi zorlansa da seriyi 2-1 kazanmasını bildi. İlk harita Haven Sharks Esports’un üsttün oyunuyla 13-5 bitti. İkinci harita Bind ise tam tersi şekilde 13-5 Nuturn leyhine sonuçlandı. Son haritada da aynı skor 13-5’le galip olan taraf Nuturn oldu. Turnuvanın ilk belasını da Shark Esports oyuncusu gaabxx‘ten izledik. Nuturn yarı finalde Liquid-Version1 maçının kazananı ile oynayacak.

VCT Masters 2 Reykjavik Turnuvasın maç sonuçları ve röportajları için bizleri takip etmeye devam ediniz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments