1. Anasayfa
  2. VALORANT

cNed ile Çeyrek Final Öncesi Röportaj

cNed ile Çeyrek Final Öncesi Röportaj
0

Berlin’de düzenlenen VALORANT Champions turnuvasında tek Türk sporcu olan Mehmet Yağız “cNed” İpek, bugün takımı Acend ile birlikte kariyerinin en önemli maçına çıkıyor. “Tarihin ilk VALORANT dünya şampiyonu” unvanını elde etmek isteyen Red Bull sporcusu Mehmet Yağız “cNed” İpek oynayacağı çeyrek final öncesinde soruları yanıtladı.

Red Bull Sporcusu Mehmet Yağız “cNed” İpek: Emeğimizin Karşılığını Almak İstiyoruz.

SORU 1) Öncelikle duygularını öğrenmek isteriz. VALORANT’ın en büyük turnuvası olan Champions’ta mücadele etmek, kazanıp kendini göstermek nasıl bir duygu?

-Bu sahnede en iyi takımlar ve oyuncularla birlikte olmak gerçekten heyecan ve gurur verici. Umarım bu hikayenin sonu şampiyonluk ile sonuçlanır.

SORU 2) Takım olarak Champions’a hazırlanma süreciniz nasıl geçti? Yoğun bir antrenman programınız var mıydı?

-Masters 3’ün bitiminden bu zamana kadar yoğun bir antrenman süreci geçirdik. Bu yıl içerisinde gösterdiğimiz emeğin karşılığını almak için çok çalışıyoruz.

SORU 3) Turnuvada maçlara baktığın zaman kendi performansını ve takım performansınızı nasıl değerlendiriyorsun?

-Henüz hala performansımızın tamamını gösterebilmiş değiliz fakat bunun için çok sıkı çalışıyoruz.

SORU 4) Play-off’a kalma mücadelesinde Team Envy maçının son anda geri döndüğünüz ikinci haritasını izlemek bile heyecanlıydı, sen oynarken nasıl hissettin? Maçın ardından takımca neler yaşandı?

-Maça çıkmadan önce birbirimize olan inancımız tamdı. Oyun içerisinde rakibimizin gösterdiği hamlelere iyi cevap verdik ve kazanmayı bildik. Üçüncü haritaya kalmadan oyunu kapatmak hepimiz için rahat bir nefes anlamına geldi ki zaten bu da kutlama görüntülerimize yansımıştır. Gruptan birinci olarak çıktığımız için çok mutluyuz.

SORU 5) Dünyanın en iyi takımlarının karşılaştığı dünya şampiyonasında tek Türk olarak mücadele etmek nasıl bir his? Türkiye’de büyük bir takipçi kitlen var. Onlara buradan ne söylemek istersin?

-Böyle büyük bir turnuvada tek Türk olarak ülkemi temsil etmek benim için gurur verici. Takımım ile birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bizleri destekleyen ve aynı heyecanı yaşayan herkese çok teşekkür ederim.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments