1. Anasayfa
  2. Espor

Moses, Team Liquid ‘in CSGO Ekibinde Baş Antrenör Oldu

Moses, Team Liquid ‘in CSGO Ekibinde Baş Antrenör Oldu
0

Amerikalı profestonel CS:GO’nun popüler oyuncular arasında yerini alan, Jason “moses” O’Toole Team Liquid ‘in artık baş antrenörü.

Moses, 2015’ten itibaren Global Offensive oyuncu kadrosunda yoğun bir şekilde emek verdiğinden beri Counter-Strike’ın en tanınmış kişiliklerinden biri oldu. 2015’ten itibaren herhangi bir rastgele büyük CSGO etkinliğini açın ve bir yerlerde kesinlikle onu göreceksiniz.

Tecrübeli eski oyuncu, yeni baş antrenörü olarak çok ilginç bir seçim yaptı. Kuzey Amerika kuruluşlu Team Liquid kendi CSGO’larını bilen birini arıyor olsaydı, gerçekten daha iyisini bulamazlardı.

Hayranların en sevdiği oyuncu Jason “moses” O’Toole, bu noktada 20 yıldan fazla bir süredir oyuna şu ya da bu şekilde dahil oldu ve kendine göre, son beş yıldır “Counter-Strike yaşadı ve nefes aldı”. Ancak, üst düzey CS: GO’daki diğer her koç ve oyuncu gibi, amaç aynı kalır – tartışmasız şampiyonlar olarak canlı bir majörde bir kupa kaldırmak.

moses team liquid
Team Liquid Baş Antrenörü Moses

Team Liquid ‘in yeni baş antrenörü önderliğinde ki umutlarına gelince, Moses; hikayeli kuruluşun bir kez daha kazanan yollarına dönebileceğinden ve canlı CSGO majörleri döndüğünde hesaba katılması gereken bir güç olabileceğinden emin görünüyor.

“Şu anda her şeyin belirsiz olduğu bir çevrimiçi Counter-Strike çağımız var. Herkes uygulamanın ne kadar verimsiz olduğundan bahsediyor ve rekabet tam olarak orada değil, en üst düzeyde değil, bu yüzden geliştirmek zor ve bir takımın kendi çizgisini bulması zor, “dedi.

“Kısa vadeli hedef, bu ekibi etkinliklerin geri döndüğü zamana olabildiğince hazırlıklı hale getirmek olmalıdır. Bu çevrimiçi zamanı akıllıca kullanın.”

Moses’ın gelişi, 2018’in sonlarından beri takıma liderlik eden ve ESL Pro League Sezon 11’de en iyi Kuzey Amerika takımı olduklarında başında olan eski Liquid baş antrenörü adreN’in ayrılmasından sonra geldi.

Liquid için her şeyin çok hızlı gerçekleştiği büyük bir hafta sonu oldu. Yine de, ekibin hayranlarıyla yepyeni bir döneme girdiğini ve genel olarak CSGO’dan hoşlananların Moses’ın neler yapabileceğini görmek için istekli olduğunu söylemek güvenli. baş antrenör olarak.

https://esporgazetesi.com/nba-2k21in-current-gen-versiyonunun-fragmani-yayinda/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments