1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Masters 2 Berlin EMEA Elemeleri İlk Gün Sonuçları

VCT Masters 2 Berlin EMEA Elemeleri İlk Gün Sonuçları
0

VCT heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Son Masters olan Berlin turnuvası için de EMEA elemeleri başladı. 12 takımlı oynanan turnuvada ilk 4 takım arasına girenler Berlin biletini almayı garantileyecek. 3 temsilcimiz SuperMassive Blaze, Fire Flux ve Oxygen Esports Berlin bileti için mücadele ediyor. Bu önemli turnuvanın ilk gün sonuçları ise şöyle:

NAVI 2 – 1 Team Liquid

Berlin EMEA Elemeleri

Avrupa’nın en güçlü takımlarından biri olan Liquid ile Valorant arenasına yeni giriş yapan NAVI’nin mücadelesinden NAVI galip ayrıldı. İlk harita Icebox’u NAVI 13-10 ile kazanarak seriye 1-0 önde başladı. Liquid’in Bind haritasındaki baskın oyunu 13-7 ile sonuçlanarak seride durum 1-1’e geldi. Son harita Split’e iyi başlayan NAVI, her ne kadar Liquid’in geri dönüşüne engel olamasa da maçı kazanmasını bildi ve bir üst tura yükseldi. NAVI bugün temsilcimiz cNed’in de olduğu Acend ile karşılaşacak. Liquid ise kaybedenler grubunda rakibini bekleyecek.

Guild Esports 2 – 0 forZe

guild forze

Avrupa temsilcisi Guild ilk maçında Rus temsilcisi karşısında zorlanmadı ve tur atlayan taraf oldu. İlk harita Icebox’ı 13-4 gibi rahat bir skorla Guild kazandı. Çekişmeli giden Haven haritasını da Guild 14-12 kazanarak seriyi de 2-0’a getirmiş oldu. Guild bir sonraki maçında bir diğer Rus temsilcisi olan Gambit Esports ile karşılaşacak. forZe ise kaybedenler grubunda yoluna devam edecek.

Oxygen Esports 2 – 1 Giants Gaming

oxg giants

Temsilcimiz Avrupa ekibi Giants karşısına favori olarak çıktığı maçta gülen taraf oldu. İlk map Ascent tamamen Oxygen Esports’un kontrolünde geçti ve 13-11 bitti. Ancak Split haritasında işler hiç yolunda gitmedi. Giants bu haritayı 13-2 ile kazanarak seriyi 1-1’e getirdi. Karar haritası olan Breeze’de ise temsilcimiz Oxygen Esports 13-9 kazanarak tur atlamış oldu. Oxygen Esports’un bir üst turdaki rakibi ise güçlü ekip G2 Esports olacak. Giants ise yoluna kaybedenler grubundan devam edecek.

FPX 2 – 0 Fire Flux Esports

fpx ff

Bir temsilcimiz olan Fire Flux Avrupa’nın dişli rakiplerinden biri olan FPX ile karşı karşıya geldi. Baştan sona başa baş geçen mücadelenin ilk haritası temsilcimizin seçimi Ascent’ti. Fire Flux, 10-2 önde kapattığı ilk yarıyı ikinci yarıda devam ettiremedi ve uzatmalarda 15-13 ile Ascent haritasını FPX kazandı. İkinci harita olan Bind’da ise post plant senaryolarında temsilcimiz sıkıntı çekti ve bu harita da FPX leyhine 13-7 bitti. Böylece FPX üst turda bir diğer temsilcimiz olan SuperMassive Blaze ile eşleşti. Fire Flux da yoluna kaybedenler grubunda devam edecek.

Berlin EMEA elemeleri heyecanı bugün oynanacak kazananlar grubu çeyrek finalleri ile devam edecek. İşte günün maçları:

  • Acend – NAVI | 17.00
  • Gambit Esports – Guild Esports | 17.00
  • SuperMassive Blaze – FPX | 20.00
  • G2 Esports – Oxygen Esports | 20.00

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments