1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Rütbe Sistemi Değişiyor

Valorant Rütbe Sistemi Değişiyor
0

Valorant rekabetçi oyun modunun yayınlanmasından bu yana, hevesli oyuncular yani bizler rütbe atlamak için oyunlarda kaybolduk. Ama artık rütbe atlamak daha da zor.

Valorant’ın ikinci sezon başlangıcında daha karmaşık bir sıralama sistemi uygulanacak ve yeni sızıntılar bu sistemin nasıl çalışacağını ortaya koydu.

Demir’den Ölümsüzlük’e kadar her bölgedeki en seçkin oyuncular için Radiant ile birlikte her rütbede üç seviye var. Yeni sızıntılara göre, yakında daha fazla katman eklenecek gibi görünüyor.

Riot Games Geliştiricilerinin de teyit ettiği değişiklikler Valorant en sıralanmış deneyiminin yolda olduğunun kanıtı. 20 Temmuz’daki sızıntılarda görülen, tüm yeni rütbeler rekabetçi revizyonun odağı olmayacak. Bunun yerine, önde gelen veri madencisi ‘ ValorLeaks’e göre, her bir sıraya daha fazla katman eklenecek.

Valorant Sezon 1’in 2 Ağustos civarında sona ermesi bekleniyor . Bir sonraki büyük güncelleme hemen köşe başında bizi bekliyor olacak. Sızdırılan sıralama sisteminin nasıl çalışabileceğine dair erken bir özet.

“Rütbeler Yukarı veya Aşağı gidebilir ve Seviye 1 ila 5 arasında olabilir,” dedi sızdıran. Her bir sıralama için üç seviyeyi mevcut haliyle genişleten Act 2 güncellemesi hiç olmadığı kadar derinlik katıyor gibi görünüyor. Oyuncular da Radiant’ın içinde yer alıyor gibi görünüyor.

Bu, her bölgedeki en iyi oyuncuların oyunun en yüksek rütbesine ulaştıklarında daha yapacakları anlamına gelebilir. Kazançlar ve kayıplar yakında Radiant sıralamasındaki tüm yeni yerleşimlere en iyi sonucu verebilir.

https://esporgazetesi.com/efsane-nfl-2k-serisi-geri-donebilir/

Her rütbenin Kademe 1’den Kademe 5’e kadar kendine özgü bir sınırı var gibi görünüyor. Başlangıç ​​kademesi temel bir üçgendir, beşinci ise çok daha detaylı bir tasarım. Bunlar, muhtemelen rekabetçi oynatma listesindeki ilerlemenizle ilgili sıralamanızın rengiyle eşleşir.

Her maçtan sonra aynı eski ilerleme oklarını almak yerine, sıralamanıza bağlı olarak benzersiz oklar ayarlanmıştır. Altın rütbesinde oyuncular için altın oklar, Ölümsüz için kırmızı, vb.

valorant icons 2
Valorant Rütbeleri Türkçe olarak sırasıyla şöyle:
  • Demir (Iron)
  • Bronz (Bronz)
  • Gümüş (Silver)
  • Altın (Gold)
  • Platin (Platinum)
  • Elmas (Diamond)
  • Ölümsüz (Immortal)
  • Radiant

Bir sıra sıfırlaması da bu sızıntılara dayanarak 2. Yasaya doğru gidiyor gibi görünüyor. Yeni biçim bir Yasa Sıralaması olarak etiketlenmiştir. Bu, sıralamaların birden fazla Eylemden geçmeyeceğini ve bunun yerine her büyük güncellemeyle sıfırlanacağını gösterir.

Bununla birlikte, Riot’un resmi onayı olmadan, bu erken sızıntıları bir tuz tanesi ile alın. Bu görüntüler doğrudan oyunun en son güncellemesinden çıkarılırken, işler her zaman değişebilir.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments