1. Anasayfa
  2. VALORANT

ESA Open Fire Valorant All Stars Büyük Final

ESA Open Fire Valorant All Stars Büyük Final
0

Türkiye’deki 8 büyük VALORANT takımının katıldığı ESA Open Fire All Stars’ta finalistler belli oldu!

Grup aşaması ve playoffların ardından, 3 Eylül’de final maçları BBL Esports ve Kafalar Esports arasında, ESA Espor Arena’da LAN game olarak gerçekleştirilecek.

Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirilen ve 125.000 TL ödül havuzu bulunan turnuvaya BBL Esports, 1907 Fenerbahçe Espor, Digital Athletics, Fire Flux Esports, Futbolist, fastPay WildCats, Kafalar Esports ve OtherSide Esports takımları katılmıştı.

ESA Open Fire Valorant All Stars Büyük Final

Final yayını 17.00’de başlayacak olup, BBL Esports ve Kafalar Esports takımları 18.00’de ilk maçlarına çıkacak ve seri Bo5 olarak oynanacak. Canlı yayınlar twitch.tv/ESAESportsTV’de yayınlanacak ve ESA Esports’un YouTube kanalına sonradan izlenmek üzere eklenecek.

Turnuvanın 42 Maslak Shopping Mall’daki ESA Espor Arena’da gerçekleşecek büyük finali için ise COVID-19 tedbirleri kapsamında yalnızca davetiye ile izleyici kabul ediliyor.

Büyük final yayınında sunumda; Özgür “root” Alagül ve Berke “Vlad” Kantürk bizlere eşlik ederken, analiz masasında Berker “gandhi” Kubat, Eren “Hetze” Akın ve Anıl Can “gtrstt” Başaran olacak.

Turnuva ve yayınlarla alakalı detaylı bilgiye ESA Esports’un sosyal medya kanallarından ulaşılabilir.

ESA Open Fire Valorant

Instagram: ESAEsportsTV

Twitch: ESAEsportsTV

YouTube: ESAEsportsTV

LinkedIn: ESAEsports

Twitter: ESAEsports

Discord: ESA

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments