1. Anasayfa
  2. Espor

Dignitas Kadın CS:GO Takımı Aynı Zamanda Valorant’da da Yarışacak

Dignitas Kadın CS:GO Takımı Aynı Zamanda Valorant’da da Yarışacak
0


Valorant, dünyanın her yerinden oyuncuları ve organizasyonları çekmeye devam ediyor. Dignitas’ın kadın CS: GO kadrosu, VALORANT’da da yarışacak. Dignitas Fe, 2018 ve 2019’da önde gelen bir kadın turnuvası olan Intel Challenge Katowice’i kazanan Counter-Strike’ın en başarılı kadın takımlarından biridir.

Dignitas ilk kez 2017 yılında bir kadın CS: GO kadrosu seçti, ekip Intel Challenge Katowice‘de ikinci sırada ve Kopenhag Oyunları’nda yarı finalde hızlı sonuçlar elde etti. Takım 2017’yi GIRLGAMER Esports Festivali‘nde bir zaferle tamamladı ve 2018’i Intel Challenge Katowice’de bir galibiyetle başladı. 2019’da üst üste ikinci Katowice etkinliğini kazandılar ve kadın CS: GO sahnesindeki en başarılı takımlardan biri oldular.

femaele
Dignitas Female CS:GO Takımı
  • Lynnie “artStar” Noquez
  • Amanda “rain” Smith 
  • Emmalee “EMUHLEET” Garrido (Kaptan)
  • Kiara “milk” Makua
  • Melisa “Theia” Mundorff
26313f56788343.5ba400012dc74

Valorant kariyerine başlamak için ekip bu hafta sonu iki etkinlikte yarışacak. İlk olarak, 16 Mayıs Cumartesi günü ANEW Valorant Kadınlar 1K Open‘ta ve daha sonra 17 Mayıs Pazar günü Elite Esports Rivalry Bowl International‘da oynayacaklar.

EMUHLEET’in açıklaması ise şöyle;

“Hem rekabetçi bir ekip hem de e-spor alanındaki kadın öncüleri olarak, sürekli olarak fan tabanımızla daha iyi bağlantı kurarak rekabet gücümüzü de beslemek için yeni fırsatlar arıyoruz.”
EMUHLEET, kendisi ve takım arkadaşlarının CS: GO’dan da vazgeçmediklerini de ekledi. Dignitas’ın kadın takımını iki rekabetçi sahnede göreceğiz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments