1. Anasayfa
  2. CS:GO

Team Fiend VOYVODA’yı bünyesine kattı

Team Fiend VOYVODA’yı bünyesine kattı
Team Fiend
0

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yeni bir e-spor organizasyonu olan Fiend, VOYVODA olarak bilinen Bulgar kadrosunu bünyesine kattıklarını duyurdu.

Viktor “⁠v1c7oR⁠” Dyankov, Kamen “⁠bubble⁠” Kostadinov ve Hristiyan “⁠REDSTAR⁠” Pironkov Ekim 2020’den beri birlikte oynuyorlardı ve Martin “⁠mar “Kuyumdjiev ve Simeon” ⁠dream3r⁠ “Ganev takıma daha sonradan katıldılar. Bulgarlar, ilk turnuvaları olan DreamHack Masters elemelerinde başarılarıyla herkesi şaşırttılar.

https://twitter.com/Team__Fiend/status/1374303251466760192

“Bir organizasyona sahip olmak, başarılı olmak için bize daha fazla araç sağladığından oldukça harika. Bu organizasyonla anlaşmak, daha iyi olmaya devam etmek ve bu projenin işe yarayacağını kanıtlamak için bize motivasyon sağlıyor. Aynı zamanda evim diyebileceğim bir organizasyona sahip olmak da iyi hissettiriyor! Hala yeni bir kadro olmamıza rağmen, eminim ki 2021’de daha da büyük şeyler başarabiliriz. “

V1c7oR

20 yıldır Counter-Strike sahnesini takip eden Fiend CEO’su Aleksandr “fataL” Kharnikov, uzun süredir kendi takımına sahip olmak istediğini ve Bulgar kadronun onun için tam aradığı şey olduğunu söyledi.

“Bu kadro için doğru zamanın geldiğini hissediyorum” diye açıkladı. “GPlay’deki ilk günlerinden MBAPPEEK’e kadar onları yıllarca takip ettim. Beş oyuncunun tümü yeni zirvelere çıkmak için doğru zihniyete sahip, bu da sıkı çalışma dürtüsü ve asla pes etmeme arzusudur.”

Fiend CS:GO Kadrosu

 Kamen “⁠bubble⁠” Kostadinov
 Viktor “⁠v1c7oR⁠” Dyankov
 Hristiyan “⁠REDSTAR⁠” Pironkov
 Simeon “⁠dream3r⁠” Ganev
 Martin “⁠mar⁠” Kuyumdjiev

https://www.esporgazetesi.com/vct-masters-finalinden-sonra-bbl-eports-ve-futbolist-ile-roportaj-yaptik/
VCT
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments