1. Anasayfa
  2. Röportaj

Maç Sonrası NOF Kaptanı buzlumuzlusut ile Röportaj

Maç Sonrası NOF Kaptanı buzlumuzlusut ile Röportaj
0

VCT: Challengers 2 playoff maçında karşı karşıya Cyber Skull Esports ve No Org Found takımlarının mücadelesinde No Org Found galip gelen taraf oldu. Sizler için maç sonrası No Org Found kaptanı Berkay “buzlumuzlusut” Tekin ile röportaj gerçekleştirdik.

Soru

Öncellikle Masters turnuvasında oynamaya hak kazanan ilk takım oldunuz. Bu konu hakkında neler hissediyorsun?

Cevap

“First Strike zamanından beri hedeflediğimiz bir durumdu bu. Ana turnuvalara katılabilmek. O zaman Trampet adında yine buna benzer bir kadro kurmuştuk. Bazı talihsizlikler yaşadık, bir oyuncumuz rahatsızlandı. O turnuvada başarılı olmamıza rağmen tamamını getiremedik. Demo ve benim içimizde bir ukde olarak kalmıştı. O yüzden şuan bizim için Masters’a katılabilmek ayrı bir anlam ifade ediyor. Yani o anlamda çok mutluyum, emeğimizin sonunda karşılığını aldığımızı hissediyoruz. Mutluyum”

Soru

Cyber Skull Esports karşısında haven haritasını kaybetmenizden dolayı seri 3.haritaya uzadı. Haven haritasında neleri yanlış yaptığınızı düşünüyorsunuz?

Cevap

Haven haritası zaten karşı takımın seçtiği bir haritaydı. En güçlü olduklarını düşündükleri haritaydı fakat yine galibiyet alacağımıza inanıyorduk. Hatalardan ilki savunma tarafında karşı takımın oyun stiline göre oynadık. Bu da bizi kendi savunma disiplinimizden kopardı. Aslında kendi oyunumuzu savunmada oynasaydık iş daha erken çözülebilirdi. İkincisi ise saldırı tarafında maç çok yakın giderken hata yapan biz olduk bir sürü fırsatı teptik maçı bitirebilmek adına olan. Arka arkaya teptiğimiz fırsatlardan sonra da yani yakında geçse haritayı kaybettik.

Soru

Turnuvayı, oynadığınız maçlar boyunca sadece 2 harita kaybederek tamamladınız. Maçlardan önce rakiplerinizi analiz ettiniz mi, özel bir çalışmanız oldu mu?

Cevap

Maçlardan önce analiz etmeyi ilk elemede yapıyorduk sonra bunun bize zarar verdiğinin kendi oyunumuzu oynamanın daha doğru olduğunu düşündük. O yüzden çok fazla buna girmemeyi denedik. Bugün Cyber Skull Esports’a karşı da Haven haritasında güçlü tarafları olduğu için yine yapmayı denedik yine kendi oyunumuzdan kopup ve haliyle verim alamadık. Bunları daha önce gördüğümüz tecrübe ettiğimiz için kendi oyunumuza odaklanmak, kendi oyunumuzu rakibe yedirmek bundan sonra da hedefimiz olacak. Kendi oyunumuzu oynamaya, rakibi çok fazla göz önünde bulundurmamaya çalışacağız.”

Soru

Şu anki isminizden de bildiğimiz üzere bir organizasyona bağlı değilsiniz. Geçmiş röportajlarda organizasyon teklifleri aldığınızı söylemiştiniz. Masters turnuvasında sizi bir organizasyonla görebilecek miyiz?

Cevap

Umuyorum ki görürüz. Hedefimiz bu. Çünkü bir organizasyon verdiği destekle beraber takımı bir üst noktaya taşır. Bu maddi ve manevi herhangi bir destek olabilir. Yani sadece hedeflerimiz doğrultusunda bir takım bulmayı diliyoruz ama umuyorum güzel bir haber olur yakında.

Soru

Bu bir takım başarısı tabii ki ama takım kaptanı olarak kendi performansınız hakkında neler söylemek istersiniz?

Cevap

Kontrol uzmanı main bir oyuncuyum fakat duelist oyunculara yardım eden biri olduğumu düşünüyorum. Bugünkü performansımdan memnunum. Bunun dışında takım olarak zaten sürekli oyun dışında da çalışmalar yapıyoruz. Yeni taktiklere, yeni dizilimlere kafa yoruyoruz, maç izliyoruz, maç içinde birbirimize destek olacak bir sürü şey yapıyoruz. En nihayetinde bu bir takım oyunu. Ben görevimi yapıyorum, herkes görevini yaptığı zaman kazanıyoruz.

Bizlere vaktini ayırdığın için teşekkür eder, Espor Gazetesi olarak VCT: Masters 1 turnuvasında başarılar dileriz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments