1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’tan 1 Nisan Şakası: Agents of Romance!

Valorant’tan 1 Nisan Şakası: Agents of Romance!
Agent of Romance etkinliği
0

Riot, 1 Nisan Şakası: Agents of Romance Valorant’a Love Event (Aşk Etkinliği) getirdi! Ascent haritasının çeşitli noktalarına eklenen aşk mektupları, Reddit’teki bazı kullanıcılar tarafından fark edildi. Ayrıca, mektupları açtığınızda ekranınızın kenarlarında çıkan kalp efektleri de var! Böylece Riot, Valorant’ın çıkması ile üzerinde çalışmaya başladığı (!) Valorant Flört Simülatörü Agents of Romance‘i (Gönül Ajanları) duyurulmuş oldu.

Mektuplar, F tuşu ile açılıyor ve içinden bazı karakterlerimizin çizimleri çıkıyor. İlk mektubumuz, saldıran başlangıcında! Arkaya doğru koyulan piknik örtüsünün üstünde bulunan mektubun içinden Killjoy çıkıyor. Üstelik kendisi elinde kocaman bir kalp tutarken resmedilmiş. İkinci mektup ise, A lobide bulunan dondurmacının önünde. Burada ise Brimstone, elinde bir ayıcık tutarken dondurma külahına aşk ile bakıyor.

Savunan tarafına eklenen mektuplardan ilki, yine başlangıç bölgesinde. Buraya eklenen bisikletlerden çıkan mektupta Cypher‘ı eli ile kalp yaparken görüyoruz. Son mektubumuz ise pizza bölgesinde. Pizza kutularının üstüne eklenen mumlar ile romantiklik katılan alanda bulunan mektupta Jett, elindeki bir dilim pizza ile aşk yaşıyor.

Ex3 o3YXAAAwPdq

Valorant Agents of Romance (Gönül Ajanları) oyunu, bir flört simülatörü. Ajanlarımızın yine özellikleri ve silahları var. Valorant geliştiricilerinden gelen açıklamalarda ise herkesin Agents of Romance için oldukça heyecanlı olduğu ve mod yerine ayrı bir oyun olmasından mutlu olduklarını dile getiriyorlar.

“Lansmandan önce bile VALORANT evrenini genişletmenin ve keşfetmenin yollarını arıyorduk ve bir flört simülasyonu bu nedenle mantıklı geldi. İster FPS oyuncuları isterse flört sim oyuncuları olsun, herkesin VALORANT’ın ajanları ile ilişki kurabileceğine ve bundan zevk alabileceğine inanıyoruz.”

Valorant Yapımcısı Anna Donlon
Ex3 oF5WQAAEG B min

“Bu biraz komik. “İlk başta, VALORANT’ta bir oyun modu olarak Agents of Romance’ı başlatmak istedik; ancak kendi başına bir yaşam sürmeye başladı” dedi. “Kimin önerdiğini hatırlamıyorum ama bir noktada sadece ‘Boş verin, hadi bunu başlı başına bir oyun yapalım.’ dedik.”

Valorant ve Valorant: Agents Of Romance oyun yönetmeni Joe Ziegler
Ex3 m UWYAQBJOB

“Ajanlarımız, oyuncularımız kadar etkileyici, yaşayan, nefes alan bireyler. Agents of Romance, bu içsel duyguları ve insan bağlantılarını öne ve merkeze koymamıza olanak tanıyor ve bu bireylerin; üniforma giymezken ve silahlar saklandığında kim olduklarını keşfetmemize olanak sağlıyor.”

Valorant and Valorant: Agents Of Romance hikaye yazarı Joe Killeen
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments