1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Mobil Gelecek mi?

Valorant Mobil Gelecek mi?
0

Yama 1.08’den sonra yeni bir Valorant Mobil sızıntısı ortaya çıktı, bu da Riot’un taktik nişancısını iOS ve Android’e taşımak istediğine işaret ediyor!

https://esporgazetesi.com/nvidia-reflex-valorant-icin-nasil-acilir/

Riot, Valorant’ı tamamen PC için olabilecek en iyi oyun haline getirme niyetiyle ortaya çıkardığını biliyoruz. Ancak Future Earth’ün sunucularına milyonlarca kişiye ulaştığında ve ilgi arttığında, oyunun diğer platformlara aktarılma potansiyeli kısa sürede fark edildi.

Riot’un topluluk isteklerine verdiği yanıta (Spike Rush ve Deathmatch’in dahil edilmesi, Temsilcilerin dengelenmesi ve Rekabetçi rütbelerin ayarlanması gibi) dayandırılıyor. League of Legends geliştiricilerinin uzun süredir bu işin içinde olduğu açık.

Riot, Valorant’ı tüketici yorumlarına göre şekillendirerek, Gelecek Dünya’ya geri dönmeye devam etmek isteyecek sadık bir hayran kitlesi yaratıyor. Ancak en iyi çabalarına rağmen, pazarın büyük bir kısmı olan Valorant Mobil pazarına girmek isteyecek gibi duruyorlar.

valorant mobil

Gelişmeler Mobilin Geleceği Yönünde

Valorant’ın Oyun Direktörü Joe Ziegler daha önce Riot’un Future Earth deneyimini mobile taşıma seçeneğini “yapılabilir” oalağını söylemişti . Ancak o zamandan beri, güncelleme yoluyla çok az şey sunuldu.

Ancak Valorant YouTuber ‘SkillCapped’ e göre, 1.08 Yaması’nın ardından oyun dosyalarında yeni bir kod dizisi ortaya çıktı.

https://esporgazetesi.com/valorant-rutbeniz-cs-goda-hangi-rutbeye-karsilik-geliyor/

SkillCapped‘e göre, yeni kod satırı, yalnızca iOS ve Android platformları gibi dokunmatik ekranlı cihazlarda kullanılabilen bir özellik olan ekranın sağ tarafına dokunarak bir eylem gerçekleştirme yeteneğini ifade ediyor.

Bu, genel planın sadece küçük bir güncellemesi olsa da, yine de Riot’un Valorant’ın potansiyel mobil kullanıcı arayüzü üzerinde çalıştığı biliniyor. Yayınlanırken güncellemelerle uyumlu hale getirdiğini gösteriyor. Ve YouTuber’ın önerdiği gibi, eğer Riot bir mobil yayın yapmayı düşünüyorsa, o zaman bir konsol sürümü olasılığı da çıkması yönünce olacak.

Nitekim Ziegler, Riot’un oyunu Xbox ve PlayStation‘a göndermenin fizibilitesini değerlendirmek için özel bir ekibe sahip olduğunu belirtiyor. Valorant’ı konsola getirmek için çalıştıklarını kısa süre önce doğruladı .

Ancak elbette, mobil cihazlarla ilgili olarak belirlenmiş kod dizisi, Riot ilerlemelerini duyuran resmi bir açıklama yapana kadar bir umut beklemek olacak.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments