1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’ın Yeni Skin Paketi: Nunca Olvidados

Valorant’ın Yeni Skin Paketi: Nunca Olvidados
0

Ölenleri anmak ve Día de los Muertos’u (Ölülerin Günü) kutlamak için Riot Games, Day of the Dead‘den ilham alan yeni bir silah kaplaması seti çıkarıyor! Türkçe karşılığı “Asla Unutulmayan” olan yeni set, parlak ve canlı renklere sahip. Mavi, mor, turuncu ve kırmızıların yoğun olduğu kaplamalar, Meksika’nın kültürüne bir gönderme. Pakette bulunan silahlar ise şu şekilde: Vandal, Bulldog, Frenzy, Ares ve Bıçak.

Riot Sanat Yönetmeni Sean Marino‘ya göre projenin amacı, kaplamaların “güzel” ve “kültürel olarak doğru” olmasıydı. “Bizim göre bu, Día de los Muertos’u kutlamak için silahları kuru kafalarla kaplamak yerine daha özgün olma çabasıydı.”

Normalde Ölülerin Günü’nü kutlamak amaçlı kullanılan ve artık standartlaşan “Kafatası ve Kadife Çiçeği kolajları” yerine bu set, Meksika’lı birçok sanatçıdan ilham alarak tasarlanmış. Marino, “Kutlamayı doğru bir şekilde temsil edecek görseller ve renkleri kullanmaya özen gösterdik” dedi.

Nunca Olvidados / Vandal
Nunca Olvidados

Sanat stili, güzel bir görünüm yaratmak için cesur renkler ve gradyanlar kullanılarak elde edilmiş. Marino, “Basit ve süslü bir denge kurmaya odaklandık” dedi. Ancak tasarımda, eklenen neon renkler ile beraber modern bir hava da var.

“Bunu, silahların bazı görsel özelliklerini haritanın karanlık veya aydınlık alanında olmanıza bağlı olarak değişebildiği, ‘gündüz/gece‘ teknolojimizin kullanıldığı silahlara dahil etmek için harika bir fırsat olarak gördük.”

Yakın dövüşe silahına gelecek olursak, Mariano’ya göre Riot sustalı bıçaklardan hançerlere, hatta çekilince içinden bir kılıç çıkan kafatası başlı bir bastona kadar birçok farklı fikir çıkardı. Ancak sonunda geliştiriciler, eski bir Meksika dövüş bıçağını kullanmakta karar kıldılar.

nunca bicak


Ancak kaplamaları bu kadar özel yapan şey, oyuncuların varyantlar aracılığıyla gece/gündüz seçeneklerine sahip olması.

Marino, “Bir bakıma bu bizim için zordu çünkü bu özelliği kurmak için yaptığımız işlerin bir kısmını gözden geçirmek ve geri almak zorunda kaldık, ancak tamamen birini veya diğerini isteyen oyuncular için bunun faydalı olacağını düşündük.” dedi.

20 Ekim’de Valorant mağazasına gelecek olan Nunca Olvidados paketinin 5,100 VP’ye satışa çıkması bekleniyor. Paket ile birlikte siz de Ölüler Günü Kutlamalarına katılabilirsiniz!

(Ölüler Günü’nün nasıl kutlandığını ve kültürünü merak edenler, Disney Pixar’ın Coco filmini izleyebilir :) )

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments