1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Hesap Seviyesi Sistemi Açıklandı!

Valorant Hesap Seviyesi Sistemi Açıklandı!
0

Riot, oyuncuların Valorant’ta geçirdiği zamanı ödüllendirmek adına Valorant Hesap Seviyesi sistemi getirdi! Oyun modu fark etmeksizin Valorant’ta oynadığınız maçların sonuçlarına ve sürelerine göre artacak olan puanınız, her 5000 puanda bir hesap seviyenizi yükseltecek! Ayrıca, 3. Bölüm’e kadar oyunda geçirdiğiniz zaman da, 1 ile 100 aralığında bir bir seviye ile ödüllendirilecek. Hesap Seviyesi ile ilgili Riot geliştiricileri Lucas Chatwin ve Jon “EvrMoar” Walker tarafından açıklanan ayrıntılı bilgiler şöyle:

Bu reklam alanını aktif et!

3. Bölüm‘de, tüm VALORANT modlarında oynamaya ayırdığınız zamanı takdir etmenin ve bunun için sizi (geriye dönük olarak da) ödüllendirmenin yeni bir yolunu getiriyoruz! Hesabınızdaki oyuncu kartında, oynama miktarınıza göre sayısal bir seviye görünecek ve siz oyuna vakit ayırmaya devam ettikçe bu seviye artacak.

Oyun çıktığından beri ilerleme sistemini geliştirmenin farklı yollarını arıyorduk. Valorant Hesap seviyesi de belli sebeplerden ötürü değerlendirdiğimiz ilk fırsat oldu. Ekibimiz sistemi iyileştirmenin farklı yolları üzerinde çalışmaya devam edecek ve paylaşacağımız daha fazla bilgimiz olduğunda sizi gelişmelerden haberdar edeceğiz. Nasıl çalıştığını öğrenmek için okumaya devam edin.

Valorant Hesap Seviyesi

VALORANT HESAP SEVİYESİ NEDİR?

Oyunu ister bir saat oynayıp kapatın ister tüm gün oynayın, VALORANT’ta herkese göre çeşitli ödüllendirme yöntemleri var. Fakat dereceli oyunlar dışında da oyuna gösterdiğiniz bağlılığı ve harcadığınız vakti layığıyla ödüllendirebileceğimiz bir sistem eksikti. Hesap seviyesi bunu görmemizi ve ödüllendirmemizi sağlayacak.

Bu, hesabınız için tasarlanan uzun vadeli bir sistem ve oyun içi oyuncu kartının çerçevesinde bulunabilir. Çerçeve her 20 hesap seviyesinde bir değişecek. Böylece, sadece Spike’a Hücum’da oynuyor olsanız bile oyunda ne kadar vakit harcadığınızı görmenizi ve göstermenizi sağlayacak.

jett hesap seviyesi

SEVİYEMİ NASIL YÜKSELTECEĞİM?

Hesabınızın seviyesini yükseltmek için hesap puanı toplamanız gerekiyor.

  • Karşılaşma oynayarak hesap puanı kazanabilirsiniz.
  • Karşılaşma başına kazanacağınız hesap puanı miktarı süreye ve karşılaşmanın sonucuna bağlı.
  • Ayrıca, günün ilk galibiyetinden de bonus hesap puanı kazanacaksınız.
  • Hesap puanı sadece hesap seviyenizi ilerletecek. Yani Savaş Bileti ve ajan kontratlarını ilerletmeyecek.

Karşılaşmanın sonunda kazandığınız hesap puanları hesap seviyenizi ilerletecek. Sonra bu biriken puanlar oyuncu kartınızda gelişen bir hesap seviyesi çerçevesi olarak görünecek.

SEVİYEMİN YÜKSELMESİ İÇİN NE KADAR HESAP PUANI TOPLAMALIYIM?

Valorant Hesap seviyesi her 5000 hesap puanında bir yükselecek. Hesap seviyeniz yükseldikçe hesap seviyesi çerçeveniz de yükselecek.

1. SEVİYEDEN Mİ BAŞLAYACAĞIM?

Valorant’a şimdiye kadar harcadığınız vakte saygı duymak adına 3.0 Yaması’yla birlikte geçmişte oynadığınız karşılaşma sayısına göre bir miktar hesap puanı kazanacaksınız. Bu da şimdiye kadar VALORANT oynadığınız süreye bağlı olarak 1’den 100’e kadar herhangi bir hesap seviyesine (veya daha fazlasına) sahip olabileceğiniz anlamına geliyor. İlk toplu hesap puanını elde ettikten sonra yukarıda açıkladığımız şekilde hesap puanı kazanmayı sürdüreceksiniz.

Kaynak: https://playvalorant.com/tr-tr/news/game-updates/valorant-in-hesap-seviyesi-sistemini-acikliyoruz/

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments