1. Anasayfa
  2. VALORANT

VALORANT 3. Bölüm Yenilikleri!

VALORANT 3. Bölüm Yenilikleri!
0

Valorant 1. yılı etkinlikleri devam ederken yeni bölümün gelmesiyle oyunun metası tamamen değişiyor. Valorant 3. Bölüm 1. Kısım’da tanışacağımız yeni ajan KAY/O‘nun yanında, İyiliği Paylaş Paketi’ndeki oylarımızla gelecek yeni koleksiyonu göreceğiz. Bunların yanı sıra yepyeni bir rekabet sezonu, yeni savaş bileti ve tabi ki çoğumuzun beklediği oyuncuların oylarıyla belirlenen 1. Yıl Etkinlik Bileti geliyor.

KAY/O

3. Bölümde tanışacağımız yeni öncü ajan KAY/O, rakiplerinin yetenek kullanmasını engelleyen, kör eden ve hatta Killjoy’un nanosürüsüne benzeyen yeteneğiyle hasar verme yeteneklerine sahip. Valorant’a gelen en güçlü ajanlardan biri olduğu düşünülen KAY/O bir robot!

Valorant 3. Bölüm

İYİLİĞİ PAYLAŞ PAKETİ

Oyuncuların oylarıyla belirlenen İyiliği Paylaş Paketi 22 Haziran 8 Temmuz tarihleri arasında koleksiyonda olacak. Bu paketin iyi yanlarından biri ise elde edilen silah gelirin %50’si ve aksesuarlardan elde edilen gelirin %100’ü Impact Assets işbirliğiyle Riot Games Toplumsal Etki Fonu‘na aktarılacak.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı savas-bileti.png

VALORANT 3. BÖLÜM 1. KISIM SAVAŞ BİLETİ

Yeni savaş bileti oldukça dikkat çekiyor. Yapboz Ghost ve Kadim Gizemin Anahtarı uğuru gibi içeriklere savaş biletini almadan ulaşmamız mümkün. K/TAK Vandal, Yapboz Bulldog ve Ne Çıkarsa Bahtına spreyi gibi içeriklere ise savaş biletini alarak ulaşabiliyoruz.

REKABETÇİ MODU

Yepyeni bir rekabet modu ile karşı karşıyayız. Bu sezon İmmortal 1,2,3 geri dönüyor. Ayrıca rütbeniz ne olursa olsun en yüksek Diamond 1 başlayabiliyorsunuz. Bunların yanı sıra Kademe Puan Sistemi‘nde ise değişikler olacak.

1. YIL ETKİNLİKLERİ

Valorant 1. Yıl Etkinlikleri’nde sona yaklaşılırken gelecek 1. Yıl Etkinlik Bileti tamamen ücretsiz olacak. Bu biletteki içerikleri oyuncular oylarıyla belirlemişti. 7 bölümden oluşacak savaş biletinin içeriğinde 3. Bölüm oyuncu kartı ve silah uğuru gibi içerikler yer alıyor. Bu bileti tamamlamak için yalnızca 2 haftanız olacak!

Ve son olarak arkadaşlarınızla birlikte oynadıkça daha fazla XP kazanmayı sağlayan grup takviyesini ve wwFest’in dönüşünü de unutmayalım.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments