1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Brezilya, Raze Sinematiği Yayınladı!

Valorant Brezilya, Raze Sinematiği Yayınladı!
0

Bu seferki Valorant sinematiğimizin ana karakteri, daha önceki sinematiklerde görmediğimiz, Brezilyalı Raze Sinematiği! Kendisini Bombot’unu tamir ederken ve Patlayıcı Çantaları ile Brezilya sokaklarını gezerken görüyoruz. Ayrıca sinematiğin içerisine, dünyanın dört bir yanından Raze oyuncalarının etkileyici öldürmeleri ve belaları da eklenmiş. Videonun sonunda ise Ayna Evren teorisine yine bir gönderme var.

Raze Sinematiği: Valorant Brazilya

Raze: Şehrin Renkleri” sinematiğinde fanlar tarafından ilk fark edilen şey, gösterilen sokakta Killjoy’a yapılan gönderme oldu. Bunun, Brezilya’ya bağlı olan Bahia’da oldukça yayın olan, süs amaçlı pencerelerin önüne konulan “namoradeira” bebeği olduğu düşünülüyor. Ayrıca resmin yukarı kısmındaki elektrik teline bakarsanız, Killjoy’un ayakkabılarının buradan asıldığını görebilirsiniz. Bunların, şehir sakinlerinin Killjoy’a minnetlerini gösterme şekli olduğuna inanılıyor. Ayrıca sağdaki tabelada Riot “RitoGames” adlı tabela ile kendisine de gönderme yapmış!

Raze Sinematiği

Sinematik, Raze’in hasarlı Bombot’unu onarmak için atölyesine girmesi ile başlıyor. Raze, Breach’ten mesaj gelene kadar botunu onarmaya devam ediyor, ancak gelen mesaj ile beraber ekibine yardım etmek için yola çıkıyor. Buradan sonra video, Raze oyuncularının etkileyici klipleri ile devam ediyor.

Kliplerin ardından gelen son kısımda ise portal aracılığı ile atölyeye gelen ayna Bombot, kırık olan Bombot ile karşılaşıyor ve fanların teorisine göre ayna Raze, portal aracılığı ile Dünya-1’e doğru yola çıkıyor.

Yansımalar” sinematiği ile Riot fanlara, Dünya-1 ajanları ve Radyanit’in bittiği ayna evrendeki yansımaları arasında süregelen çatışmayı tanıtmıştı. “Yansımalar” sinematiğinin sonunda, daha fazla ayna ajanın Dünya-1’i istila edeceği doğrulanmıştı ve görünüşe göre ayna Raze de Viper, Cypher, Yoru, Jett ve Phoenix’ten oluşan ekibe katıldı.

Valorant’ın hikayesi hala gizemini koruyor. Ancak bu Raze sinematiği ile hayranlara incelemeleri ve hikaye hakkında fikir yürütmeleri için yeni içerikler verilmiş oldu. Valorant Kreatif Direktörü David “KingKut” Nottingham, daha önceki bir soru cevap etkinliğinde, ajanların detaylı sinematik modellemelerini yapmanın uzun sürdüğünü söylemişti. Ancak Raze’in modelinin hazır olduğu düşünülürse, bir sonraki sinematikte Raze’in de ekibe dahil olacağını varsayabiliriz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments