1. Anasayfa
  2. VALORANT

Thunderbolts Gaming ve OtherSide Esports Arasında Gerginlik

Thunderbolts Gaming ve OtherSide Esports Arasında Gerginlik
0

Geçtiğimiz günlerde bit scam adı altında birçok iddia ortaya çıktı. İddiaya göre birçok yayıncı, kredi kartı dolandırıcılarıyla anlaşmalı olarak bağış almış ve aldıkları bağışın bir kısmını bağış sahiplerine geri yollayarak kazanç elde etmişti. Daha sonra kanıtların gelmesi ile beraber birçok yayıncı ve oyuncu, suçlarını kabul ettikleri açıklamalar yaptı. Artık bu durum yapanlar tarafından kabul edildiği için, ve açıklanan yüzlerce ismin yanında her gün yeni isimlerin açıklanması ile beraber konu, baştakine kıyasla çarpıcı etkisini yitirdi.

Bu reklam alanını aktif et!

OtherSide’ın süregelen serisi “Bu Mu Şu Mu?”da Twitch Prime ve Bits karşılaştırması yaptığı postun üzerine Twitter’da Thunderbolts Gaming yöneticisi Huseyin Can Yıldırım ve OtherSide Esports kurucusu Eren “erenos” Bulut arasında gerginlik çıktı.

Tweet, kısa süre içerisinde tepki topladı, ve bazı Twitter kullanıcıları bunu dalga geçmek olarak nitelendirdi. Ancak duruma açıklık getirmek isteyen OtherSide, “Tüm organizasyonları #temiztwitch hakkında konuşmaya ve aksiyon almaya davet ediyoruz!” tweeti ile yanıt verdi.

Tweet’e tepki gösteren bir başka kişi ise Hüseyin Can Yıldırım oldu. Ancak OtherSide kurucusu Eren Bulut, bu postun devam etmekte olan bir konseptin parçası olduğunu ve takımlarının hedef gösterilecek son takımlardan olduğunu dile getirdi.

https://twitter.com/erenos_/status/1455483162822422534

Ancak konunun farklı yerlere gitmesi ile beraber ikili, Twitter üzerinden tartışmama kararı alarak drama yaşanmasının önüne geçti.

https://twitter.com/erenos_/status/1455484632934273027
https://twitter.com/erenos_/status/1455486725120200709
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments