1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Battle Royale Modu Test Ediliyor

Valorant Battle Royale Modu Test Ediliyor
Valorant-Yeni-Oyun-Modu-Geldi
0

Valorant Battle Royale Modu ile yeniliklerine devam edecek. Dünya Espor arenasına hızlı giriş yapan Valorant; oyuncuların yüksek beklentilerine karşılık verecek gibi duruyor. First Strike ile espor arenasında olan Riot Games’in göz bebeği oyunu Valorant’ta son sızıntılar, Valorant’ın yaklaşmakta olan battle royale modunun test aşamasına çoktan girmiş olabileceğini gösteriyor.

Daha önce, gelecekteki bir güncellemede bir battle royale modunun Valorant’a nasıl gelebileceği konuşulmuştu. Pek çok sızıntı, dünyanın belirli yerlerinde zaten testlere girmiş olan bu oyun moduna işaret ediyor ve o beklenen tarihe yaklaşıyoruz gibi görünüyor.

Valorant Battle Royale Mode:

Bu kez, battle royale oyun modu için bazı yeni sızıntılar ortaya çıkaran PlayerIGN oldu. 30 Kasım tarihli tweet’inde, Valorant battle royal modunun geçen haftadan bu yana küçük bir grup oyuncu tarafından test ediliyor olabileceğinden bahsetti.

Ayrıca, Riot’un rekabetçi nişancısına battle royale modunun girişini sabırsızlıkla bekleyen binlerce oyuncu için harika bir haber olan “Çinli oyuncularla bir tür özel testler olduğunu” iddia etti.

Geçmişte Valorant Leaks tarafından sağlananlarla birlikte bu söylentiler, Valorant’a gelen battle royale modunu doğrulamak için yeterli olacaktır. Yaklaşan oyun modu için henüz belirli bir çıkış tarihimiz olmasa da, Riot’un bununla ilgili resmi bir duyuru yapması uzun sürmeyecek.

First Strike Türkiye Final Eşleşmeleri:

  1. Gün (3 Aralık) – Kazananlar Grubu Çeyrek Finalleri
  2. Gün (4 Aralık) – Kazananlar Grubu Yarı Finalleri ve Kaybedenler Grubu İlk Turu
  3. Gün (5 Aralık) – Kazananlar Grubu Finali ve Kaybedenler Grubu İkinci ve Üçüncü Turu
  4. Gün (6 Aralık) – Kaybedenler Grubu Finali ve Büyük Final
https://esporgazetesi.com/first-strike-turkiye-finallerindeki-eslesmeler-belli-oldu/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments