1. Anasayfa
  2. Espor

Faceit Lisede Okuyanlar İçin Turnuva Düzenliyor

Faceit Lisede Okuyanlar İçin  Turnuva Düzenliyor
0

Faceit Kuzey Amerika’daki kolej öğrencileri için bir nevi lig platformu oluşturacağını açıkladı.Bu lig sadece LOL,CS.GO ve Valorant oyunlarını kapsıyor.Ayrıca rekabetin üst düzey olacağı Premier daha az rekabetin yaşanacağı Contenders adlı iki ligden oluşacak.

Bu liglere giriş ücretleri Premier için takım başına 125$, Contenders için 75$.Başta takımlar bölge elemelerine girecek daha sonrasında ise tüm bölgelerin birincileri ana turnuvada rekabete girecekler.

faceit
Faceit Collegiate

CS:GO ve Valorant Ligleri

CS:GO ödül havuzu içlerinde en fazla olarak 30.000 dolara sahip.5 bini Contenders ligi için ayrılan geri kalanı ise Premier lig için ayrıldı. Valorant 10.000 dolarlık ödül havuzuna sahip. Burada CS:GO’nun ödül havuzunun yüksek olmasının sebebi bana göre FACEİT’in bu oyuna bu derece yatırım yapmasına karşın oyunun Kuzey Amerika’da oynanmayacak seviyeye gelmesiyle ilgili. Yani paslayan demire sirke tutmaya çalışmışlar. Maçlar swiss round olarak 10 haftada tamamlanacak. Turnuvanın Mart-Nisan ayında yapılması bekleniyor.

LOL Ligi

League of Legends ligi üç aşamadan oluşacak. Bunun sonunda ise kazanan takım 15 bin dolar ödülünden en büyük paya sahip olacaktır.

faceit lol statewides
Faceit LOL ligi takvimini açıkladı

Bu turnuvaların diğer bölgelere gelip gelmeyeceği tartışma konusu şahsen ben geleceğini düşünmüyorum çünkü NA oyuncularını biraz rekabet ile tanıştırmak için küçük bir yatırım gibi duruyor. Daha ayrıntılı bakmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz

evet adım garip anlamı mı ne

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments