1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO’ya Fps Artıran Beta Sürümü Eklendi

CS:GO’ya Fps Artıran Beta Sürümü Eklendi
cs:go fps
1

CS:GO‘ya 14 Mayıs’ta gelen Beta ile, oyuna “Texture Streaming” isminde bir görüntü seçeneği eklendi. Oyunda seçeneğin üstüne geldiğimizde yazan açıklamaya göre; bu ayar sayesinde, eğer ki eski bir ekran kartına sahipseniz, oyundaki yüksek çözünürlüklü kaplamalar, gerekmediği sürece ekran kartınıza anlık olarak yüklenmeyecek ve bu sayede ekran kartınız eskisi kadar zorlanmayacak. Bu da eski donanımlara sahip oyuncuların FPS ‘inin artması anlamına geliyor! Fakat daha çağdaş veya güçlü bir ekran kartına sahipseniz, bu ayarı açmak sizde büyük bir etki yaratmayacaktır.

Bu reklam alanını aktif et!

Bu ayarı içeren beta sürümünü denemek için, Steam kütüphanenizde CS:GO’ya sağ tıklayıp, “Özellikler” tuşuna tıklayın. Ardından “BETALAR” sekmesini seçip, oradaki seçeneklerden “texture_streaming_beta -” seçeneğini seçin. Oyun, 20MB‘lık bir güncelleme yaptıktan sonra, oyuna girin ve görüntü seçeneklerinden “Texture Streaming” ayarını aktifleştirip deneyin. Ardından oyunu eski haline döndürmek için, tekrar “BETALAR” sekmesinden “HİÇBİRİ” seçeneğini seçebilirsiniz.

csgofpsbetai

HellianTV bu ayar ile bir Benchmark testi yaptı ve sonucun pek fark etmediği söyledi. Ayar kapalı iken 332 FPS, açık iken 341 FPS ortalama değerlerini gördüğünü ekledi. Daha eski ve düşük bir donanıma sahip olsaydı, bu farkın daha yüksek olabileceğini de belirtti. Bu yeni eklenti henüz beta sürümünde. Deneyin ve sonuçları yorumda paylaşmayı unutmayın.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mert
Mert
3 yıl önce

Maplere geç giriyor ama