1. Anasayfa
  2. Espor

Kafalar Esports Yeni Logosunu Duyurdu!

Kafalar Esports Yeni Logosunu Duyurdu!
0

Youtube Türkiye’nin en çok izlenme sayısına ulaşan kanallarından “Kafalar” kanalı ekibi geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile birlikte esports  sahnesine adım atacaklarını açıklamıştı. Eski “9INE” (CS:GO esports takımı) kadrosundan da tanışık olduğumuz isimleri bünyesine katmıştı.

Izzy, QutionerX, JN3v1cEEE, Brave ve takımın oyun içi lideri CyderX ile birlikte VCT Challengers 1 turnuvasında yarı finallere kadar çıkarak göz dolduran performanslar sergilemişti. Yarı finalde Futbolist ile eşleşen Kafalar Esports bu maçtan 2:1‘lik yenilgiyle ayrılsa da takımın yeni olmasına rağmen yarı finallere kadar çıkabilmeleri gerçekten büyük bir seyir zevki vermişti.

Geçtiğimiz haftalarda Izzy ve Brave in yeni kurulan “SuperMassive Blaze” takımına transfer olmasının ardından takıma gelecek olan 2 yeni isim büyük merak uyandırmıştı. Twitter hesabı üzerinden atılan postta 6 Haziran tarihine gönderme yapılarak yeni tasarımların ve oyuncuların açıklanabileceği haberini vermiş ve hayranlarının merakını uyandırmıştı.

Kafalar Esports’ un bugün açıkladığı ilk gelişme logo değişikliği oldu ve işte karşınızda takımın yeni logo tasarımı!

Kafalar Esports
Kafalar Esports Yeni Logo

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments