1. Anasayfa
  2. VALORANT

First Strike Türkiye öncesi BBL Esports kimdir ?

First Strike Türkiye öncesi BBL Esports kimdir ?
0

First Strike Türkiye Finalleri’nde mücadele edecek olan BBL Esports takımı 21 Haziran günü BigBossLayf adlı şirketin kurucuları olan Okan İlker “oidemirel” Demirel, Ferit “wtcn” Karakaya, Kemalcan “KendineMüzisyen” Parlak, Şükrü “Uthenera” Şentürk tarafından kuruldu.

Takımın ilk büyük başarısı birçok Avrupa valorant takımlarının da mücadele ettiği Mandatory.gg Cup turnuvasında yarı finale çıkması oldu. Yarı finalde G2 Esports takımına 2-0 mağlup olan BBL Esports, 1.000 € ödülü hanesine yazdırdı.

https://esporgazetesi.com/mandatory-gg-cup-sampiyonu-g2-esports/

Bir sonraki mücadele ettiği prestijli turnuva ise Allied Esports Odyssey oldu. Açık elemerde şampiyon olup turnuva biletini alan BBL Esports, ne yazık ki turnuvayı 5. tamamladı ve 200 € ödülün sahibi oldu.

Bu turnuvanın bitmesiyle beraber takım oyuncusu Mehmet Yağız “cNed” İpek ile anlaşamayan BBL Esports, Hüseyin “aimDLL” Kabişteke’yi kadrosuna kattığını duyurdu. Böylelikle kadro şuanki halini almış oldu.

https://esporgazetesi.com/cned-yerini-dolduracak-isim-belli-oldu/

First Strike Türkiye ilk açık elemesi 22 Ekim günü başladı. BBL Esports bu elemede kazananlar finalinde Oxygen Esports takımına karşı 2-0 ve kaybedenler finalinde de Futbolist takımına karşı 2-0 kaybederek ana turnuvaya gitmeyi başaramadı.


First Strike Türkie ikinci açık elemesi 4 Kasım günü başladı. BBL Esports bu elemede ise kazananlar finalinde Sangal Esports takımına karşı 2-0 kaybetti fakat kaybedenler finalinde TRAMPET takımını 2-0 yenerek First Strike Türkiye Finalleri biletini almayı başardı.
Böylelikle 3 Aralık’ta başlayacak olan finaller öncesi BBL Esports takımının serüveni bu şekilde idi.

BBL Esports kadrosu şu şekilde ;
● Batuhan “russz” Malgaç
● Ali Osman “AsLanM4shadoW” Balta
● Semih “LEGOO” Selvi (Kaptan)
● Kerimhan “kero” Duman
● Hüseyin “aimDLL” Kabişteke
● Eray “GAIS” Sarıkaya (Koç)

Valorant First Strike Büyük finallerinde; Türkiye’nin en iyisi olmak için yarışacak olan BBL Esports ekibine ESPORGAZETESİ olarak başarılar diliyoruz.

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments