1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shroud’un VCT Elemelerinde Oynayacağı Takım Belli Oldu

Shroud’un VCT Elemelerinde Oynayacağı Takım Belli Oldu
0

Eski Cloud9 CSGO profesyonel oyuncusu, yaklaşan Valorant Champions Tour: Stage 3 Challengers 2 Open Qualifier‘da yarışmaya hazırlanıyor. Twitter’da, Michael Grzesiek‘in büyük ölçüde Twitch yayıncıları ve içerik yaratıcılarından oluşan bir Valorant ekibi oluşturduğuna dair dedikodular ortaya çıkmıştı.

Shroud daha önce kendi yayınında bir Valorant takımı kurmayı doğrulamıştı ve şimdi ise oyuncuların kendileri tarafından da doğrulandı. Açık eleme etkinliği, Shroud’un Cloud9 takımından ayrılmasından sonra katıldığı ilk turnuva olacak. Cloud9‘da geçirdiği süre boyunca, Kuzey Amerika Sao Paulo’da ilk ESL Pro League şampiyonluğunu takımına kazandırmış ve takımın birçok etkinlikte ilk 3’te bitirmesine yardımcı olmuştu.

Bu yeni kurulan takıma daha yakından baktığımızda, daha önce Cloud9 Blue Valorant bayrağı altında oynayan, rekabetçi oyundan geri adım atmaya karar verdikten sonra yayın ve içerik oluşturmaya başlayan Relyks var. Skyler’ın yanı sıra takımda Laski, iiTzTimmy ve ShawnBM de var. Laski(Leonardo Arroyo)’de emekli bir CSGO profesyonel oyuncusudur. Daha önce Mythic için oynadı ancak başarılı olma isteğine rağmen sahnenin en üstlerinde olmayı başaramadı. Timmy “iiTzTimmy” An Apex ve Valorant yayıncılığı ile tanınıyor. ShawnBM‘ı ise Valorant içerik üreticiliği rolüyle tanıyoruz.

Shroud’un VCT’ye Katılacakları Kadrosu:

  • iiTzTimmy
  • Relkys
  • Laski
  • ShawnBM
  • Shroud
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments