1. Anasayfa
  2. LoL

FEBIVEN Profesyonel Arenadan Emekli Oldu!

FEBIVEN Profesyonel Arenadan Emekli Oldu!
FEBIVEN
0

Eski Fnatic orta koridor oyuncusu Fabian “FEBIVEN” Diepstraten, sahnede yedi yıldan fazla bir süre profesyonel bir oyunculuk yaptı şimdi ise resmen emekli oldu. Haberi geçtiğimiz günlerde Twitter’da FEBIVEN kendisi verdi. 2021’de NLC’de Fnatic Rising için oynuyordu. 24 yaşındaki orta koridor oyuncusu çoğunlukla 2015’te ana Fnatic kadrosunda oynamasıyla biliniyor. Hollandalı oyuncu, kariyeri boyunca 2 LEC şampiyonluğunun yanında Worlds ve MSI’da yarı final başarısı görmüştü.

FEBIVEN’in Kariyeri

Kariyeri boyunca FEBIVEN, kendisini Avrupa’dan gelmiş en büyük orta koridor yeteneklerinden biri olarak gösterildi. FEBIVEN, kariyerine 2014’ün başlarında Cloud9 Eclipse ile başladı. Ardından Fnatic tarafından keşfedilmeden önce H2k-Gaming kadrosunda yer aldı. Fnatic’e katıldıktan sonra FEBIVEN, kendini çok çabuk kanıtladı. 2015 Worlds yarı finalde KOO Tigers’a 3-0 yenilerek elenen Fnatic daha sonra Caps’i transfer etmiş ve 2018’de Worlds finali oynamıştı. 2016 yılının sonlarına doğru eski takımı H2K’ye transfer oldu ardından 2017 yılında Clutch Gaming’e 2018 yılında ise ⁠Misfits Gaming’e katıldı. Ancak bu sık kadro değişikliklerinden bir başarıyla ayrılamadı. 2020 yılında ise Fnatic’in bir alt takımı olan ⁠Fnatic Rising’e katıldı.

FEBIVEN’in bundan sonra ne yapacağı henüz bilinmiyor ama Avrupa’nın en iyi orta koridor oyuncularından biri olarak tarih kitaplarında en iyi döneminde kalacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments