1. Anasayfa
  2. Espor

TSM Paylaştığı Duyarsız Tweet için Özür Diledi

TSM Paylaştığı Duyarsız Tweet için Özür Diledi
TSM
0

TSM sosyal medya sorumlusu Duncan “Dunc” Cox, TSM’in art arda kaybetmesinin ardından paylaştığı saldırgan tweet için bir özür mesajı yayınladı.

Resmi TSM Twitter hesabı, “Kazanıyor musun evlat?” miminin yeniden düzenlenmiş bir halini paylaştı. Bu mimde, babanın odaya girdiğinde oğlunu; masa başında görmesi gerekirken sandalyesi devrilmiş olarak tavandan sarkmış olarak görmesi ve “Kazanıyor musun evlat?” demesi konu alınıyor. İntiharı konu alan şakalar kabul edilemez ve Dunc, tweeti paylaştıktan bir süre sonra sosyal medya üzerinden intiharı konu alan şakaların kabul edilemez olduğunu da kabul etti.

tsm tweet
Resim, TSM ‘in resmi Twitter hesabından kaldırıldı.

Dunc, mimi kullanmakta hatalı olduğunu ve bir daha bu tarz bir şey olmasına izin vermeyeceğini belirten bir özür mesajını da twitter üzerinden yayınladı.

Önerilen İçerik: oBo, Ethan’ın Yerini Alan İsim Oldu

Tweet, TSM’in Valorant kadrosunun Valorant Şampiyonlar Turu’nda 100 Thieves’a karşı yenilmesinden ve League of Legends kadrosunun da Dignitas’a yenilmesinden sonra geldi. Dignitas’a karşı alınan mağlubiyet TSM hayranları için kötü olsa da 100 Thieves’in, TSM’i Valorant Şampiyonlar Turu’ndan elemesi çok daha üzücü oldu.

TSM ruh sağlığı hakkında bir açıklama yayınladı

Dunc’ın, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı tweetin patlamasından kısa bir süre sonra, TSM durumla ilgili bir açıklama metni yayınladı. “Akıl Sağlığı Önemlidir” başlıklı bir TwitLonger, durumu ve akıl sağılığının hepimizi nasıl etkilediğini ele aldı. Ayrıca Dunc’ın özrünü de desteklemekle birlikte hayranlarına bunun gerçekten bir hata olduğuna ve bir daha gerçekleşmeyeceğine dair güvence veriyorlar. TSM, hayranlarından Dunc’a veya organizasyona karşı kişisel saldırılardan veya tehditlerden kaçınmalarını rica etti.

Siz veya tanıdığınız birisi zihinsel sağlık sorunları yaşarsa lütfen ilgili yardım hatlarına ulaşın.

TSM’in TwitLonger’daki açıklaması;

“Ruh sağlığı, özellikle bu zor zamanlarda büyük bir önceliktir. Bu gülünecek veya ‘meme‘ haline getirilebilecek bir konu değildir. Tweet atan kişiyle durumu yeniden inceledik ve niyeti bu olmasa da bunun çok büyük bir hata olduğunu bildiğini anlıyoruz. İleriye dönük olarak böyle bir şeyin tekrarlanmasını önlemek için belirli önlemler aldık.

Dunc’ı tanıyanlarınız için lütfen bunun dürüst bir hata olduğunu ve kendini eğitmeye odaklandığını, toplumumuzda güveni yeniden inşa etmek için çalışmaya kararlı olduğundan emin olun. Bu durumu sadece bir organizasyon olarak değil, bunun için çalışan insanlar olarak da çok ciddiye aldığımızdan emin olabilirsiniz.

TSM için çalışanların şevkini, istekliliğini bilmiyor olabilirsiniz fakat biz biliyoruz. Hepimizin çok tutkulu olduğu bir konu etrafında pozitif bir topluluk oluşturmaya çalışıyoruz. Bu hatadan ders alacağız ama lütfen kişisel saldırı ve tehditlerden kaçının.”

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments