1. Anasayfa
  2. Espor

Unknownpros Wild Rift Kadrosunu Duyurdu

Unknownpros Wild Rift Kadrosunu Duyurdu
0

Haziran ayında VALORANT kadrosu ile espor arenasına giriş yapan Unknownpros, mobiloyunlara giriş yaptığını bugün resmen duyurdu.

Riot Games’in 2020 yılında piyasaya sürdüğü League of Legends oyununun mobil versiyonuolan League of Legends: Wild Rift ile mobil oyunlara giriş yapan Unknownpros koç vemenajer ekibiyle kadrosunu sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Unknownpros Wild Rift Kadrosu:

●Efe ‘Nyrone’ Seymen – Solo

●Ali ‘Mandos’ Bahadır – Jungle

●Erkan ‘Nexus’ Yontar – Mid

●Ekin ‘Hidan’ Olkan – Adc

●Hasan Can ‘Egra’ Korkut – Support

●Batuhan Ege ‘HoliStar’ Aydın (Koç)

Takım kaptanı Erkan “Nexus” Yontar düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Eski kulübümüzdenayrıldıktan sonra yeni bir organizasyon arayışına girdik. Birden fazla kulüp ile görüştük ancakbu kulüplerle anlaşmaya varamadık. Unknownpros ile görüşmeye başladıktan sonra vizyonve misyon açısından bize en uygun kulüp olduğunu düşündük. Şu an için her şey çok güzelçok mutluyuz. Unknownpros çatısı altında mücadele etmek için sabırsızlanıyorum.”

Organizasyonun kurucu ortağı ve kulübün genel menajeri Faruk Can “Maxic” Öztürk ise: “Sektöre girerken birden fazla oyunlarda bulunmayı hedeflediğimizi belirtmiştik. Mobildünyada bizi temsil edecek ilk takımımızın League of Legends: Wild Rift arenasında olmasıve gene bir Riot Games oyununu tercih ediyor olmamızın tesadüf olmadığını özelliklebelirtmek isterim. Yakın zamanda rekabetçi dünya için farklı duyurular yapmayı ve tabii kiyeni oyuncu ve organizasyonlar ile tanışmayı heyecan ile bekliyorum.”

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments