1. Anasayfa
  2. Twitch

Khontkar Twitch Yayınlarına Başladı!

Khontkar Twitch Yayınlarına Başladı!
0

İzmirli olan trap müzik sanatçısı Khontkar ya da gerçek adıyla Onur Dinç daha genç yaşta Hip-Hop alanında yolunu çizmeye başladığı rap kariyerini son yıllarda oluşturduğu büyük dinleyici kitlesiyle ve akılda kalan rap parçalarıyla kendini popüler sanatçılar arasına sokmayı başarmış olup aynı zamanda Türkiye’de ilk trap müzik yapan müzisyenlerden birisidir.

Kendisi geçtiğimiz aylarda Twitter‘dan yaptığı açıklama ile birlikte Twitch yayınlara başlayacağı sinyalini vermişti. Bu paylaşımın ardından yaptığı sansasyonel açıklamalar ile birlikte ünlü yayıncılar ve E-spor dünyası ile kendini karşı karşıya getiren Khontkar bu topluluktan büyük tepki toplamıştı.

khontkar tweet

Bu paylaşımın ardından tepkileri üzerine çeken Khontkar’a cevap hiç gecikmeden League of Legends oyununu tüm Türkiye’ye sevdiren You Tuber, E-spor sunucusu ve video oyun geliştiricisi Dora Özsoy’dan gelmişti.

dora ozsoy aciklama

Khontkar Twitch’te ilk Oynuna Call of Duty ile Başladı!

Karşılıklı Tweet’lerin ardından Khontkar oynadığı Call of Duty oyununu izleyicilerine sunarak ilk yayınını gerçekleştirdi. Yayın başında ses kayma sorununu yaşanan fakat bir süre sonra düzeltilen uzun yayın izleyicilerin dikkatini çekmişti.

Khontkar Twitch

Akıllara gelen o soru: Khontkar Twitch yayınlarında ne kadar kalıcı olacak? Kendisine yayın hayatında ve rap kariyerinde başarılar dileriz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments