1. Anasayfa
  2. Espor

Cloud9 1.650.000$ Karşılığında Alex’i Kadrosuna Kattı

Cloud9 1.650.000$ Karşılığında Alex’i Kadrosuna Kattı
Cloud9
0

Cloud9 , mevcut Counter-Strike: Global Offensive kadrosunu yeniden inşa etmek ve mevcut kadro ile yollarını ayırmak istiyor. Resmi sitesinden geçtiğimiz günlerde bir yazı paylaşan Cloud 9 gelecekteki hedefleri ve planlarından bahsetti. Takım Counter-Strike: Global Offensive kadrosunu revize etmeyi planladığını ve mevcut kadrosunu oluşturan Güney Afrikalı-Amerikan uyruklu oyunculara ise yeni bir takım arayışı içinde olduğunu bildirdi.

Şu an için mevcut kadro, Cloud9’u ESL Pro League Sezon 12’de temsil etmeye devam edecek. Takım kendi markası altında devam ederken, kadroyu başka bir organizasyona devretme arayışında olacak.

Takımdan durumla ilgili :”Yeni bir bölümün sonucu olarak, ön ofisimiz mevcut kadromuz için onların iyi uyum sağlayabileceği ve kariyerlerini ilerletebilecekleri yeni bir ev bulmak için çalışıyor. Çalışmalar tamamlanıncaya kadar oyuncular Cloud9 bünyesinde oynamaya devam edecekler.” şeklinde açıklamada bulundu.

Cloud9 Başlangıcı Alex ile Yaptı

Mevcut kadrosunu dağıtacağını ve yeni bir proje başlattığını duyurduktan sonra Cloud9 yönetimi Pazartesi günü Henry “⁠ HenryG ⁠” Greer’in Counter-Strike ekibinin genel müdürü olarak işe alındığını duyurdu. Bununula birlikte kendisi projeyi yürütecek ve gelecekteki oyuncuları işe alacak. HenryG ‘nin ilk kararı Aleksandar “⁠ kassad⁠” Trifunović’i koç olarak işe almak oldu.

https://esporgazetesi.com/alex-vitalityden-ayrildigini-duyurdu/

Aynı zamanda Vitality dün, rekabetçi arenada geri adım atmaya karar verdiğinden beri yedek kulübesinde olan eski oyun içi lideri İngiliz Alex “ALEX” McMeekin’in takımdan ayrıldığını duyurdu. Farklı kuruluşlar tarafından görüşüldükten sonra, nihayet onu kadrosuna katmak isteyen uygun bir takım bulunmuş gibi görünüyor. Cloud9 , Alex’i Vitality ekibinden tam 1.650.000$ (12.313.686,00 TL) karşılığında kadrosuna kattı. Alex 3 yıl boyunca Cloud9 forması ile giyecek.

https://twitter.com/TeamVitality/status/1303758821341499392

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Cloud9 ve HenryG CS:GO ekibinin liderliğini Alex “ALEX” McMeekin’e devretmeye karar verdi. Kariyerinin tamamında Fransa’da, Fransız oyunculara karşı oynamış olan İngiliz oyuncu artık uluslararası mecrada kendini gösterebilecek fırsatı da bu sayede bulmuş oldu. Aslında bu yeni iddialı projenin amacı da tam olarak buydu ve Cloud9 için Alex çok kilit bir unsur olacak.

Yıllarca süren zorluklardan sonra, Cloud9 zirveye geri dönmeye hazırlanıyor ve bunun için büyük adımlar atıyor. Üst düzey oyuncuları işe almak için kesinlikle önemli ölçüde yatırım yapmaları gerekecek. Önümüzdeki birkaç gün ve hafta heyecan verici olacak gibi görünüyor.

Cloud9 ‘un bu yeni projesi adı altında şimdiye kadar bünyesine kattığı isimler:

Alex ” ALEX ” McMeekin (Takım Kaptanı)

Aleksandar “⁠ kassad⁠ ” Trifunović (Koç)

Henry “⁠ HenryG ⁠” Greer (Genel Müdür)

https://twitter.com/Cloud9/status/1304064590913900546
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments