1. Anasayfa
  2. Diğer

Free Fire Türkiye Turnesi Düzenliyor

Free Fire Türkiye Turnesi Düzenliyor
0

Türkiye turuna başlayan Free Fire, 48 şehri ziyaret ederek 500’den fazla mekanda Free Fire’a özel etkinlikler gerçekleştirecek. İlki Bursa’da gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören etkinliğe katılanlar; Hazreti Yasuo, Cucuppe ve Güneş gibi oyun dünyasının sevilen isimleri ile tanışma şansı yakaladı. 

500 farklı internet kafede gerçekleştirilecek olan Türkiye turu toplam 48 şehri kapsayacak. Bu 48 şehrin 15’inde ise Şehirler Şampiyonası turnuvası gerçekleştirilecek. Türkiye çapında gerçekleştirilecek bu özel etkinliklerin asıl amacı Free Fire severleri bir araya getirip oyunun heyecanını beraber paylaşmak ve Türkiye’nin her köşesindeki Free Fire severlere mücadele olanağı sağlamak olacak. 

İlki Bursa’da gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören etkinliğe katılanlar; Hazreti Yasuo, Cucuppe ve Güneş gibi oyun dünyasının sevilen isimleri ile tanışma şansı yakaladı. Şehirler Şampiyonası’nda kozlarını paylaşan Bursalı oyunseverler hediye elmasların yanı sıra bardak, tişört ve hediye kartları gibi özel merchandise’lar kazanırken, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan offline finallere de aday oldular. 

Bu özel etkinliklerde sürpriz konuklarla tanışma şansına sahip olacak oyunseverler belirlenen şehirlerde ise Şehirler Şampiyonası’na katılabilecek. Bu etkinliklerde Şampiyona’ya ek olarak ödüllü turnuvalara da katılabilecek oyuncuları ayrıca sürpriz hediyeler bekliyor.

Free Fire Türkiye Şehirler Şampiyonası’na katılmak isteyen Kahramanlar, liste aşağıda! 

28 Ağustos Cumartesi: Sivas – Sunsire E-spor 

29 Ağustos Pazar: Erzurum – Yıldız Espor

31 Ağustos Salı: Diyarbakır – Gameclass Net

3 Eylül Cuma: Gaziantep – Planet Esport

4 Eylül Cumartesi: Hatay – Dev Espor

5 Eylül Pazar: Adana – Gökkuşağı E Spor 

7 Eylül Salı: Konya – Discover Int 

8 Eylül Çarşamba: Uşak – Life Net

9 Eylül Perşembe: Antalya – Mynet Espor

10 Eylül Cuma: Denizli – Çağdaş Game Arena 

11 Eylül Cumartesi: İzmir – Enter Net 

14 Eylül Salı: Ankara – Anka Espor 

18 Eylül Cumartesi: İstanbul – Sis Espor 

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments