1. Anasayfa
  2. Diğer

Steam Kış İndirimlerinden Alınabilecek 5 Oyun

Steam Kış İndirimlerinden Alınabilecek 5 Oyun
Steam Kış İndirimi
0

Steam Kış İndirimleri her oyuncunun dört gözle beklediği bir indirim. Bu indirimde alacak bir şey bulamadıysanız listemize göz atabilirsin!

My Friend Pedro

my friend pedro
my friend pedro

Arkadaşım Pedro, DeadToast Entertainment tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan bir shoot’em up video oyunudur. Oyun 20 Haziran 2019’da Microsoft Windows ve Nintendo Switch ve 5 Aralık 2019’da Xbox One için piyasaya sürüldü

Steam Fiyatı = 32 TL İndirimli Fiyat= 16 TL

Detroit: Become Human

detroit become human art

Detroit: Become Human sizi makinelerin insanlardan daha akıllı olduğu bir yakın geleceğe taşıyor. Şimdiye kadar oluşturulan hikayeler arasında en fazla dallara ayrılanlardan biri olan bu hikayede, vereceğiniz her karar oyunun sonucunu etkileyecek.

Steam Fiyatı = 142 TL İndirimli Fiyat= 99.40 TL

Friday the 13th: The Game

El6V9 yWoAcfbyQ

Friday the 13th: The Game, önceden IllFonic tarafından geliştirilen ve Gun Media tarafından yayınlanan bir hayatta kalma korku video oyunudur. Aynı isimli film serisine dayanıyor. 26 Mayıs 2017’de dijital olarak yayınlandı ve daha sonra 13 Ekim 2017’de PlayStation 4 ve Xbox One için fiziksel sürüm olarak yayınlandı

Steam Fiyatı = 25 TL İndirimli Fiyat= 5 TL

theHunter: Call of the Wild

theHunter: Call of the Wild
theHunter: Call of the Wild

Gerçeğini aratmayan, nefes kesici güzellikteki bir açık dünyada benzersiz bir av deneyimi yaşayın. İster tek başınıza avlanmanın keyfini çıkarın, isterseniz mükemmel avcılık deneyimini arkadaşlarınızla paylaşın.

Steam Fiyatı = 32 TL İndirimli Fiyat= 9 TL

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

175 kez Yılın Oyunu ödülü ve 250 kez tam puan değerlendirme alan Red Dead Redemption 2 yeni çağın şafağında Vahşi Batıda Artur Morgan ve Van der Linde çetesinin hikayesini anlatan görkemli bir onur ve sadakat destanı. Ayrıca, paylaşımlı ve canlı Red Dead Online dünyasına da erişim sağlıyor.

Steam Fiyatı = 299 TL İndirimli Fiyat= 200 TL

https://esporgazetesi.com/valorant-karakterlerini-turkce-seslendiren-isimler/
Valorant
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments