1. Anasayfa
  2. Diğer

Blizzcon 2021 Şubat Etkinlikleri Yeniden Planlandı

Blizzcon 2021 Şubat Etkinlikleri Yeniden Planlandı
0

Blizzcon 2020’de COVID-19 nedeniyle iptal ettikten sonra, Activision Blizzard bugün yıllık kongresinin 19 ve 20 Şubat 2021’de yapılacağını duyurdu. Kongre tamamen çevrimiçi olacak ve “BlizzConline” olarak adlandırılacak.

Muhtemel Blizzcon 2021 Duyuruları

Geçen yıl Blizzcon’da Blizzard, özellikle Overwatch 2 olmak üzere bazı büyük oyunlarla dalga geçti. O zamandan beri, yeni oyun hakkında olası sızıntılar ve söylentiler dışında pek bir şey olmadı.

Bu aynı zamanda Hearthstone için gelecek yılın planını açıklamak için de mükemmel bir zaman olacak. Oyun, standart kartların her yıl girip çıktığı yıllık bir programa göre çalışıyor.

Etkinlikler

Her yıl olduğu gibi, hayranların katılabileceği bir dizi etkinlik olacak. Topluluk Sergisi, hayranlara yaratıcılıklarını ve Blizzard oyunlarına olan sevgilerini gösterme şansı sunuyor. Blizzard, bu yarışmaların kazananlarını Blizzcon‘da sergileyecek. İşte hayranların yarışabileceği yarışmalar:

  • Cosplay Sergisi: Sıradan cosplayerların Blizzard karakterlerinin en iyi cosplaylerini sergileme şansı.
  • Cosplay Yarışması: En iyi cosplay karakterini, silahı, modern yaratımı ve geleneksel yaratımı kimin yarattığına dair bir yarışma.
  • Sanat Yarışması: Bir Blizzard oyunuyla ilgili bir şeyi içeren en iyi sanat eserini yapma yarışması.
  • Dijital Hikaye Anlatma Yarışması: Bir Blizzard evrenine dayanan en iyi orijinal hikayeyi kimin oluşturabileceğini görmek için bir yarışma.
  • Yetenek Spotu: Sizin veya bir Blizzard oyunuyla ilişkilendirebileceğiniz sahip olduğunu bildiğiniz bir kişinin sergilendiği bir video oluşturun.
  • Murlocs Yürüyüşü: Kendinizin veya tanıdığınız birinin Murloc gibi giyinip yürüyen birinin fotoğrafını veya videosunu oluşturun.

Yarışmaya 4 Ocak 2021′e kadar katılabilirsiniz ve kazanırsanız ödül almaya hak kazanacaksınız.

Önümüzdeki aylarda Blizzcon hakkında daha çok şey duyacağımızdan eminiz sizde haberdar olmak istiyorsanız bizi takip etmeye devam edin.

Kaynak; Daily Esports

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments