1. Anasayfa
  2. Diğer

The Long Dark Epic Games’te Ücretsiz Oldu

The Long Dark Epic Games’te Ücretsiz Oldu
0

Uzun zamandır her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla sevenlerine jestler yapan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün toplam 15 oyunu yeni yıla girişimize özel ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Bugünkü ücretsiz oyunumuz The Long Dark. Oyunun steamdaki fiyatını merak edenler için oyun tamı tamına 50.00 TL. Şu andan itibaren oyunu, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bu reklam alanını aktif et!

Epic Games kütüphanesine oyunu ücretsiz olarak nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız buradan veya haberimizin sonundan daha önce resimli olarak anlamış olduğumuz makalemize göz atabilirsiniz.

The Long Dark Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olarak Kalacak?

Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan Long Dark19 Aralık 2020 tarihinden itibaren 1 gün boyunca ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Bir kez kütüphanenize eklenen The Long Dark, ömür boyu sizin olacak.

Fakat oyunun kütüphaneye ömür boyu eklenebilmesi bu oyunun süresiz olarak ücretsiz kalacağı anlamına gelmiyor. Oyunu süresiz olarak kütüphanenize eklenmesini istiyorsanız 24 saatiniz var. Bu süre zarfında yarın saat 19.00’a kadar The Long Dark‘i kütüphanenize eklemelisiniz.

The Dark Long hikayesi nedir?

Hinterland Studio tarafından 2014 eylül ayında geliştirilen oyun, 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tam tamına 750.000 adet sattı. The Long Dark, açık dünya ortamında kurulan ve birinci şahıs (FPS) bakış açısıyla oynanan bir hayatta kalma oyunudur.

Oyunun hikayesi 1 Ağustos 2017’de Do Not Go Gentle ve Luminance Fugue adlı iki bölümle başladı. Hikayenin ana konusu, Dr.Astrid’in Kanada’nın vahşi doğasında bulunan bir yere uçak uçurması için tuttuğu Will Mackenzie adlı bir pilotun  arasındaki ilişkiyi ele alıyor. Gizemli bir jeomanyetik felaketin ardından Astrid ve Will’in yolları ayrılır…

Oyunu oynayanlar tarafından yapılan yorumlar neler?

Steam Kullanıcısı RAmses35’in oyun hakkındaki yorumu:

“Gizemli bir olayın ardından şehirden uzak, buz gibi bir yerde buluyoruz kendimizi. Oyunda açlık, susuzluk, üşüme, yorulma, hastalıklar var. Birbirine bağlanan birçok haritadan oluşuyor. Amacımız bölgeleri keşfetmek ve yağmalamak. Yemek topluyor, hayvan avlıyor, tuvaletlerden su çekiyor, gerekirse kar eritiyor, kendimize alet veya ilaç yapıyor, topladığımız bitkilerden çay yapabiliyoruz, kıyafetlerimizi ve aletlerimizi tamir edebiliyoruz. Oyunda ana ve yan görevler mevcut. Oyun doğada tek başımıza kalmışız hissi veriyor. Atmosferiyle, yapabildiğimiz aksiyonlarla bu hissi birebir yaşatıyor. Oyunun manzaraları ve grafikleri güzel. Hayatta kalma mekanikleri iyi düşünülmüş.”

Ekşisözlük yazarı birfincankahvedahaisteyenadam’ın oyun hakkındaki yorumu:

“hayatta kalma oyunlarına zombiler ya da başka gerçeküstü canlılarını konu etmeden çözüm bulan bir oyun the long dark. kickstarter’da hedefine ulaşan yapımda, düşmüş bir uçağın pilotu olarak teknolojik aletlerden uzak hayatta kalmaya çalışırken açlık, soğuk, susuzluk, yabani hayvanlar ve daha birçok faktörle baş etmemiz gerekecek. the walking dead the game tadında grafikleri ile gönlümü kazanmış bu oyunu merakla bekliyoruz.”

Steam Kullanıcısı TEFO’nun oyun hakkındaki yorumu:

“Hayatımda oynadığım en güzel oyunlarda ilk 3 ‘e girer.Özellikle kış aylarında sıcak bir çayla veya kahveyle keyifle oynanan bir oyundur.Hikayesi görselliği her yönünyle süper bi oyun tavsiye ederim”

Steam Kullanıcısı Ali’nin oyun hakkındaki yorumu:

“YAZIP YAZIP SİLİYORUM. BU OYUN BENİM İÇİN BİR BAŞ YAPIT,BİR ŞAHESER..”

The Long Dark Sistem Gereksinimleri Neler?

SistemMinimumÖnerilen
İşletim Sistemi: Windows 7Windows 10
İşlemci:Dual-Core Intel i5 CPU @ 2GHz+Intel i7 CPU @ 2.6GHz or higher
Bellek:4 GB RAM8 GB RAM
Disk Alanı:7 GB kullanılabilir alan7 GB kullanılabilir alan
Ekran Kartı:Intel 4xxx Series w/ 512MB VRAM or betternVidia GTX 555 w/ 1GB VRAM or better
https://esporgazetesi.com/epic-games-ucretsiz-oyun-nasil-alinir-resimli-anlatim/

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments