1. Anasayfa
  2. CS:GO

Jamppi’nin VAC Yasağının Kaldırılma Talebi Reddedildi

Jamppi’nin VAC Yasağının Kaldırılma Talebi Reddedildi
0

Profesyonel CS: GO oyuncusu Elias “Jamppi” Olkkonen, Doğu Uusimaa Bölge Mahkemesine, mevcut davası devam ederken rekabet edebilmesi için Valve Anti-Cheat (VAC) yasağını geçici olarak kaldırması için bir dilekçe verdi. Mahkeme 20 Ağustos’ta talebini reddetti.

Jamppi, Mart ayında CS: GO geliştiricisinin kendisine 2015 yılında dayattığı kalıcı bir VAC yasağı nedeniyle Valve aleyhine dava açtı. Yasağın adil olmadığını ve potansiyel CS: GO kariyerinin önüne geçtiğini iddia ediyor. Jamppi’ye göre, bir arkadaşı için CS: GO’nun bir kopyasını satın aldı ve daha sonra hesabı sattı. Kısa süre sonra banlandı.

jamppi vac ban

Yasakla birlikte Jamppi, Valve sponsorluğundaki etkinliklerin dışında ESL, Dreamhack, BLAST veya Flashpoint etkinliklerine katılması mümkün değil. Yasak nedeniyle OG Esports ile sözleşme imzalayıp CS: GO’da rekabet etmesini engellediğinden, olası kaçırılan kazançlar için 268.092 € talep ediyor.


Jamppi VAC Yasağı İsteği REDDEDİLDİ

Bu dava arka planda devam ederken, Jamppi, CSGO’da profesyonel olarak rekabet edebilmesi için VAC yasağının geçici olarak kaldırılmasını talep etti. Valve hızlı tepki verdi.

Mahkeme, yasağın geçici olarak kaldırılmasını reddetti. Sonuç olarak, Jamppi bu dava devam ettiği sürece CS: GO turnuvalarında yarışamayacak. Temyize gidebilir ancak bunu mahkemenin kararından sonraki yedi gün içinde yapmak zorunda.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments