1. Anasayfa
  2. Diğer

Borderlands: The Handsome Collection Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Borderlands: The Handsome Collection Epic Store’da Ücretsiz Oldu
1

Epic Games, her hafta oyunculara farklı oyunları ücretsiz olarak vermeye devam ediyor. Geçen haftanın bedava oyunu Civilization 6 olmuştu. Grand Theft Auto 5 oyunu kadar ilgi görmese de Civilization 6’da ücretsiz olmasıyla oyun severleri bir hayli mutlu etmişti.

Epic Games’te Bu Haftanın Ücretsiz Oyunu Steam Fiyatı 124 TL Olan: Borderlands: The Handsome Collection

Grand Theft Auto 5 ve Civilization 6 söylentisinden sonra Borderlands: The Handsome Collection söylentisi de gerçek oldu. Epic Games Store, Borderlands: The Handsome Collection’ı bir hafta boyunca bedavaya veriyor. Oyunu alırsanız sonsuza kadar kütüphanenizde kalıyor.

borderlands 2

Borderlands Oynanış

Borderlands bir FPS-RPG karışımı yani oyun karakterin gözünden oynanıyor aynı zamanda tecrübe puanı kazanarak karakter geliştiriliyor. Oyunda 4 seçilebilir karakter var. Bunlar Mordecai(Hunter), Lilith(Siren), Brick(Berserker) ve Roland(Soldier). Her birinin kendine özel yetenekleri, silahları ve hikâyeleri var.Oyundaki ana ve yan görevleri yaptıkça tecrübe puanı kazanılıyor ve karakterin seviyesini yükseliyor. Her seviye atlandığında bir yetenek puanı kazanılıyor. Her karakterin ayrı bir yetenek ağacı var. Kazanılan yetenek puanlarıyla bu ağaçtaki yeteneklerin gelişimi sağlanıyor. Her görevde para, yeni silahlar, eşyalar kazanıp ilerleniyor.Oyunda düşmanların üzerinden düşen silahların özellikleri, görünümleri rastgele modelleniyor. Bu sayede oyunun içerisinde milyonlarca silah çeşidi olmuş oluyor.

Borderlans Oyununun Hikayesi

Oyun Pandora gezegeninde geçiyor fakat Avatar filmiyle ilgisi yok. Pandora tamamiyle çölleşmiş ve yeşilsiz bir yer. Gezegenin zengin mineral yapısı ve kaynakları çoğu gezegenden ırkların gelip kolonileşmesine neden olmuş. Çoğu koloni de aralarından çıkar çatışmaları nedeniyle haydutlara dönüşmüş. Irklar, kaynakların herkese yetmeyeceğini anladıkları anda birbirlerini yemeye başlamışlar. Halihazırda zengin olanlarsa gezegeni terk edip geride kalanları kaderlerine terk etmişler. Kimi topluluklar şehirleşme yoluna gidip kendilerine güvenli alanlar yaratırlarken, kimileri de sokaklarda geleni geçeni avlamaya başlamış. Ve bu durum bir süre böyle devam ettikten sonra Vault keşfedilmiş. Yabancı bir uzaylı ırkın kalıntılarına ev sahipliği yapan Vault’un korkunç bir teknolojiye ve zenginliğe ev sahipliği yaptığı anlaşılmış. Burayı bulanlarsa geriye sadece Vault’un yerine dair birkaç küçük ipucu bırakarak ortadan kaybolmuşlar. Vault’un kapısı 200 yılda bir açılıyor. Borderlands, Vault’un keşfedilmesinden yaklaşık 200 yıl sonra başlıyor. Haliyle her taraftan ödül avcıları, haydutlar, hırsızlar Pandora gezegenine hücum ediyorlar. Canlandırdığımız karakter de bu ödül avcılarından biri…

borderlands 4 1

Bedava Borderlands: The Handsome Collection Nasıl Alınır?

Oyunu bedavaya alabilmek için öncelikle Epic Games Launcher’ı burada sağ üstten indirip bir Epic hesabına sahip olmanız gerekiyor. Mobildeyseniz sadece Epic’in sitesine giriş yaptıktan sonra da oyunu alabiliyorsunuz.

Oyunu almak için aynı zamanda Epic hesabınızda Mail Adresinizi doğrulamanız gerekiyor. Bunun için de mail adresinize gelen kodu hesabınıza ekliyorsunuz.

Epic hesabınızı açmanızın ardından Mağaza kısmında Borderlands: The Handsome Collection sayfasını göreceksiniz. Oraya tıklamanızın ardından “Yükle”ye basınca karşınıza sipariş ekranı çıkıyor. Ardından siparişinizi bedavaya vererek oyunu giriş yaptığınız hesaba bedava bir şekilde sonsuza kadar ekleyebiliyorsunuz. İyi eğlenceler diliyoruz

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
tefl pro clubs
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
GabeN
GabeN
3 yıl önce

zaten steam de beleşe dağıltılmıştı ama gidip abi epic bedava veriyo denecek
Steam > epik murat