1. Anasayfa
  2. Diğer

Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları-Prime Gaming

Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları-Prime Gaming
0

Amazon Prime, üyeleri için Mayıs ayı ücretsiz oyunlarını duyurdu.

Yeni oyunlarımız 3 Mayıs‘ta yayınlacanak. Mayıs 2021’in ücretsiz oyunları:

Yoku’s Island Express: Metacritic sitesinde eleştirmenler tarafınan 83 ve kullanıcılar tarafından 10 üzerinden 7.6 puan almayı başaran bir oyun var karşımızda. Bu da oyuna oynamadan önce güzel bir izlenim bırakıyor bizlere.

Bu oyunda Yoku Island Express’in minik postacısı Yoku ile oynuyoruz. Pinball oyununun mekanikleri ile Mokumana Adası’nı keşfediyoruz. Yerlilere yardım ediyor, antik ilahları uyandırıyor ve daha bir sürü inanılmaz şeyle karşılaşıyoruz.

Beholder: Beholder’da totaliter bir rejim altında yaşayan bir ev sahibi olarak oynuyorsunuz. Göreviniz, denetlediğiniz dairelere gizlice girmek ve hükümete karşı komplo kuranları rapor etmektir. Emirleri yerine getirmeyi seçebilir veya haydut olabilirsiniz.

The Blind Prophet: Havari Bartholomeus’un başrol oynadığı bir point and click macera oyunudur. Çok çeşitli bulmacaları tamamlayarak şehri kurtarmak için çalışıyorsunuz. Muhteşem elle çizilmiş paneller ve güçlü bir hikaye ile, The Blind Prophet kesinlikle oynamaya değer. Bu hack-and-slash macerasında bıçağınızı nereye sallayacağınıza dikkat edin.

Healer’s Quest: Bir komedi RPG oyunudur.

Mayıs Ayı Ücretsiz oyunların dışında ayrıca Leage of Legends, Valorant, Fall Guys, Red Dead Online, Grand Theft Auto Online ve Destiny 2 gibi popüler oyunlar için yeni ganimetler de gelecek.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments