1. Anasayfa
  2. Diğer

Steam Kış İndirimleri Başlıyor

Steam Kış İndirimleri Başlıyor
Steam
0

Steam indirim tarihleri aslında Valve tarafından oldukça ehemmiyetli bir şekilde korunan bir sırdır. İndirim tarihlerinin bilgisi, oyun geliştiricileri ve partnerler ile paylaşılır. Nitekim müşteriler indirim tarihlerinin tarihini net olarak bilebilselerdi, çoğu kişi bu indirimleri beklerdi.

https://esporgazetesi.com/steam-indirim-tarihleri-sizdirildi/

Neyse ki, Steam indirimleri yıl boyunca oldukça tutarlı bir şekilde gerçekleşiyor ve bu durum da indirim tarihlerinin tahmin edilmesini oldukça kolay hale getiriyor. COVID-19 nedeniyle sarsıntılı geçen 2020 yılında bile indirim sezonları oldukça tatmin edici oldu.

Mevsimsel indirimler genellikle en geniş skalada ve en derin indirimleri sunma eğiliminde olur. Nihayet 2020 ‘nin son demlerini yaşamaya başladığımız bugünlerde, daha önceki indirim dönemlerinden faydalanamadıysanız üzülmeyin! Tatil döneminde vaktinizi güzel ve ucuz oyunlar ile geçirebilmenize olanak sağlayacak olan Steam Kış İndirimleri kapıda.

Bu yıl, beklenen altı indirim döneminin beşini geride bıraktık. Altıncı ve son indirim dönemi olacak olan Steam Kış indirimlerinin, Steam Database’in twitter paylaşımına göre 22 Aralık’ta başlayıp 5 Ocak 2021 tarihine kadar devam etmesi bekleniyor.

Hangi Steam İndirim Dönemi En İyisidir ?

En büyük indirimleri genellikle Yaz ve Kış dönemlerinde görme eğilimindeyiz. Bu iki dönem arasında da en iyisini söylemek gerekirse eğer az bir farkla Yaz döneminin daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, birçok kullanıcı Steam indirim dönemlerinin hemen hemen hepsinden memnun kalmakta, Valve bu Kış indirimlerinde de Steam kullanıcılarının yüzünü güldürecek indirim miktarlarına imza atacaktır.

Sonbahar ve Kış indirimleri yeni oyunlarda uygulanan önemli indirim miktarları konusunda birbirlerine yakın bir izlenim yaratıyor. Yani eğer Sonbahar indirimlerinden faydalanamadıysanız bu sıkıntılı günlerde kendinizi üzmeye hiç gerek yok, Kış indirimleri bu durumu yeterince telafi ediyor.

Steam İndirimlerinden En İyi Şekilde Faydalanmak İçin Bazı İpuçları

İstek listenizi kullanın

Oynama potansiyeli gördüğünüz bir oyun gördüğünüzde, onu istek listenize ekleyin. İstek listenizdeki oyunlardan herhangi biri indirime girdiğinde bir bildirim alacaksınız. Ayriyeten bir listeye sahip olmak, dürtülerinize hakim olamayıp listeye eklemediğiniz oyunları satın almaya direnmeyi kolaylaştırıyor. Listenizde olmayan bir oyunu gerçekten istiyor musunuz?

İstek listenizi hızlıca doldurmanın bir yolunu mu arıyorsunuz? Bilgisayarda oynayabileceğiniz, indirimlerde alınabilecek en iyi oyunları daha önceki indirimleri duyurduğumuz yazılarımızda listeledik. Aşağıdaki linkler aracılığıyla bu oyunlara ulaşabilirsiniz!

Paketlerden Yararlanın

Yayıncılar genellikle mega paketlerinde, oyunlarını bir araya getirerek daha çok tasarruf etmenize aracı oluyor. Örneğin Square Enix veya Activision gibi bir yayıncıdan daha önce hiç oynamadığınız bir dizi oyun bi arada tek başlık altındaysa bu hepsini ucuz bir miktara elde etmek için oldukça ucuz ve iyi bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor.

Genişletmelerden ve DLC’lerden Yararlanın

Genişletmeler, özellikle oyununuza yalnızca birkaç saatlik yeni şeyler ekliyorlarsa, genellikle biraz pahalı olabilir. Steam indirimlerinde çok cüzi miktarlara çok sayıda DLC alabilir ve kütüphanenizin tozlu raflarına kaldırdığınız oyunları yeniden canlandırabilir, ilgi duyabileceğiniz yepyeni bir oyun haline getirebilirsiniz.

Vurgulanan Fırsatlar Gerçek Tasarrufun Adresidir

Steam kataloğunun çoğunluğu bir miktar indirim alacak fakat asıl indirimi Steam ‘i açtığınız anda karşınıza çıkan sayfada tanıtılan “Vurgulanan Fırsatlar” kısmında göreceksiniz. Bu sayfa; satın alma bölümüne sizi, siz farketmeden götürebilir. Bu durum bizi bir sonraki ipucumuza götürüyor…

Bir Web Tarayıcı Uzantısı Kullanabilirsiniz

Aldığınız oyunun fiyatındaki değişim ile ilgili herhangi bir şüpheniz bulunuyorsa artık bulunmayacak. Enhanced Steam web tarayıcı uzantısını kullanabilirsiniz. Bu uzantı sayesinde aldığınız oyunun geçmiş tarihlerdeki fiyatını gözlemleyerek, aldığınız fiyat ile aralarında bir kıyaslama yapabilir ve ne kadar kazanç sağladığınızı görebilirsiniz.

Kış indirimlerinin, Steam tarafından uygulanan en büyük indirimlerden biri olduğunu daha öncesinde belirtmiştim. Birçok oyunsever pahalı oyunları alamıyor ve fiyatları konusunda endişe duyuyor, tabiri caizse yılın bu dönemlerini iple çekiyor. Bu indirim döneminden faydalanmayı düşünüyor musunuz ?

Steam Kış İndirimlerinden Yararlanacak mısınız?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments