1. Anasayfa
  2. Diğer

Watch Dogs Legion Hatası: Isınarak, Xbox Oyun Konsollarını Bozuyor

Watch Dogs Legion Hatası: Isınarak, Xbox Oyun Konsollarını Bozuyor
0

Ubisoft, Xbox One X konsollarını yalnızca aşırı ısınmaya değil, aynı zamanda tamamen kapanmaya zorlayan yıkıcı bir Watch Dogs Legion hatası için bir düzeltme üzerinde çalıştıklarını doğruladı. 

27 Ekim’de yayıncılara özel olarak sunulan Watch Dogs Legion için, feci bir hata bildirildi. Sorun aslında Xbox’ın çalışmayı durdurmasına neden olacak ve bazı durumlarda geliştiricilerini büyük bir sorunu kamuya açık bir şekilde kabul etmeye zorlayacak gibi duruyor.

Hata, görünüşe göre, uygun bir şekilde başlıklı “404” görevi sırasında ortaya çıkıyor. Şu anda, başka görevler sırasında ortaya çıkıp çıkmayacağı, yazının yazıldığı tarih itibariyle belirsiz.

https://esporgazetesi.com/assasins-creed-ve-netflix/

O zamandan beri Ubisoft, sorunun incelemeleri ve oyunun potansiyel oyuncuları için basit bir mesajla ele aldı.

Ubisoft, Watch Dogs Legion hatasına yanıt veriyor

Hata bir defaya mahsus olarak ortaya çıkmadı, çünkü birden fazla yayıncı aynı mesajı aldıklarını bildirdiler. Görev sırasında bir noktada Xbox konsolu, oyuncuyu konsolun aşırı ısındığı için kapanmak üzere olduğu konusunda uyarıyor.

watch dogs 404

Ubisoft konuyla ilgili şu açıklamayı yayınladı: “Bu sorunun farkındayız ve 30 Ekim’de yayınlanacak ve yardımcı olması gereken bir düzeltme olacak.”

Bu hatanın gizemini çözmeye çalışmak için zaten hazır oldukları olumlu olsa da, oyunun çıkış tarihinde oyunun bir kopyasına sahip herkes için şu anda oynanamayacağı anlamına da geliyor. Beklediğiniz gibi Watch Dogs Legion’da yorulmadan çalışan ve onu çok fazla terfi ettiren Ubisoft için bitmemiş bir oyun ideal değildir.

Düzeltmenin ne kadar etkili olacağı görülmeye devam edecek. Ubisoft doğru çalışabilirse, bu saat Watch Dogs Legion hatası beklenenden daha erken düzeltilebilir.

Legion için çıkış tarihi aslında 29 Ekim, yani oyuncular oyunla tam bir gün geçirek vakitleri olacak. Daha fazla bilgi onaylanırsa, bu makaleyi günceller ve sizi bilgilendiririz.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments