1. Anasayfa
  2. VALORANT

First Strike Türkiye 1. Elemeden Çıkan İlk Takım Belli Oldu

First Strike Türkiye 1. Elemeden Çıkan İlk Takım Belli Oldu
0

Riot Games‘in Dünya’da bölge bölge düzenlediği First Strike turnuvasının First Strike Türkiye ’deki elemelerinin birincisi 22 Ekim günü başlamıştı. İlk elemeye toplam 54 takım katıldı ve çeyrek final mücadelerine kadar tüm maçlar Best Of 1 formatında oynandı. Yarı final ve final maçlarının Best Of 3 formatında oynandığı turnuvada finale karşılaşmasında rakibi BBL Esports‘u yenen Oxygen Esports 1. elemeden çıkan ilk takım oldu ve ana turnuvada mücadele etmeye hak kazandı.

Ascent ve Bind haritalarında oynanan yarı final maçında Anatolia Esports takımını 13-3 ve 13-10 yenen BBL Esports. First Strike Türkiye 1.Eleme turnuvasının finaline çıkan ilk takım olmuştu.
Ascent, Split ve Bind haritalarında oynanan yarı final maçında HaZe Clan takımını 11-13, 13-2 ve 13-4 yenen OXYGEN Esports. First Strike Türkiye 1.Eleme turnuvasının finaline çıkan diğer takım olmuştu.

Bu iki takımın Ascent ve Bind haritalarında oynadıkları maçlar sonucunda BBL Esports’u 13-8 ve 13-2 yenen Oxygen Esports, First Strike Türkiye 1. Elemeden çıkan ilk takım oldu.

İlk haritadaki oynanan karakterler ve istatistikleri şu şekilde ;

bbl esports vs oxygen esports 1.harita

İkinci haritadaki oynanan karakterler ve istatistikleri şu şekilde ;

bbl esports vs oxygen esports 2.harita

Kaybedenler grup finalinin kazananı sizce kim olur ?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments