1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Masters 2 Reykjavik’te Üçüncü Günün Sonuçları

VCT Masters 2 Reykjavik’te Üçüncü Günün Sonuçları
0

VALORANT’ın ilk offline turnuvası VCT Masters 2 Reykjavik üçüncü günü tamamlandı. Kaybedenlerin eşleşmesinde Japonya temsilcisi Crazy Raccoons ile Tayland temsilcisi X10 karşı karşıya geldi. İlk maçlarını kaybeden iki takım Brezilya temsilcisi Shark Esports ve Güney Amerika temsilcisi KRÜ Esports turnuvaya devam maçı oynadı. Son maçta ise kazananların eşleşmesini gördük, Kuzey Amerika temsilcisi Sentinels ve Brezilya temsilcisi Team Vikings kozlarını paylaştı.

Crazy Raccoons 0 – 2 X10

E2VDvs VoAIDbTz

İlk maçında Version1 takımına kaybeden Crazy Raccoons, ilk maçında Fnatic’e kaybeden X10 ile karşı karşıya geldi. Kaybedenin turnuvadan eleneceği eşleşmede, CR Split haritasını ve X10 Ascent haritasını yasakladığını gördük. İlk harita Haven’da savunmada zorlanan Crazy Raccoons ilk yarıyı 7-5 geride tamamladı. Karşılıklı serilerin sonunda 13-9 kazanan X10 ilk maçı kazanmış oldu. “patiphan” Viper performansı Haven haritasında dikkat çekti. İkinci harita Icebox’ta iyi bir savunma ile ilk yarıyı tekrar 7-5 önde bitiren X10, ikinci yarıda da etkili bir oyunla 6-0’lık inanılmaz bir seri yakaladı ve ikinci haritayı 13-5 kazanarak turnuvaya devam etme hakkını kazandı. Böylece Japonya’dan gelen tek takım Crazy Raccoons turnuvadan galibiyet alamadan elenmiş oldu. X10 ise dün Sentinels’e kaybeden EMEA temsilcisi Fnatic ile karşılaşacak.

Shark Esports 0 – 2 KRÜ Esports

shark

İkinci maçta da durum birinci maça benzerdi. Kaybeden takımın eleneceği eşleşmede Sharks Esports Split’, KRÜ Esports ise Haven’ı yasakladı. İlk maçta kendi seçtikleri harita olan Icebox’ta 2-0 geri düşen KRÜ Esports 10-0’lık bir seri yakaladı ve savunma tarafını 10-2 önde bitirdi. Saldırıda da rakibine üstün gelen KRÜ, Icebox haritasını 13-5’lik farklı bir skorla tamamladı. Icebox’ta 3.9 KDA ile Sova ajanıyla oynayan “bnj” öne çıkan oyuncu oldu. Sharks Esport’un seçtiği ikinci harita olan Bind’da, savunmada başlayan KRÜ Esports 7-5 öne geçmeyi başardı. Maçın devamında ise net bir oyun net bir skor ile 13-6 kazanan KRÜ turnuvaya devam ederken, Brezilya temsilcisi Sharks Esports turnuvaya veda ediyor. Böylece KRÜ Esports Team Liquid ile eşleşmiş oluyor.

Team Vikings 0 – 2 Sentinels

Sentinels valorant vct reykjavik

Günün son eşleşmesinde ilk maçlarını kazanan iki takım karşı karşıya gelmişti. İlk maçta X10’i yenen Brezilya temsilcisi Team Vikings Split haritasını banlarken, ilk maçta Fnatic’e karşı galip gelen Kuzey Amerika temsilcisi Sentinels ise Bind haritasını yasakladı. Team Vikings’in seçtiği ve ilk harita olan Icebox haritasında, saldırıda başlayan Vikings 7-5 geri düştü. Saldırıda çok etkili bir oyun gösteren Sentinels takımı sadece 2 raund vererek, rakibinin seçtiği haritayı 13-7 kazandı. Sentinels’in yıldız oyuncusu “ShahZaM”‘ın göz dolduran Jett performansı Icebox haritasını kazanmalarına yardım etti. Kendi seçtikleri harita olan Haven’da savunma tarafı başlayan Sentinels çok iyi bir ilk yarı geçirerek 10-2 öne geçmeyi başardı. 13-6 Haven haritasını kazanan Sentinels, turnuvada ikinci maçını kazandı. Sentinels Version1 vs Nuturn eşleşmesinin kazananıyla eşleşmiş oldu. Böylece Team Vikings ilk mağlubiyetini aldı ve KRÜ Esports vs Team Liquid eşleşmesinin kazananıyla oynayacak.

VCT Masters 2 Reykjavik’te yaşanan gelişmeleri, röportajları ve maç sonuçları için bizleri takip etmeye devam ediniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments