1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’a Sor #16 Yayınlandı

Valorant’a Sor #16 Yayınlandı
0

SORU

Valorant‘a Sor #16 – Geçen yıl ajanlara özel tuş atamalarından bahsetmiştiniz. Bu konuda bir gelişme var mı?

CEVAP

Şu an için size kesin bir zaman veremiyoruz fakat bunun bu yıl ele alacağımız öncelikli konular listesinde olduğundan emin olabilirsiniz. 3. Bölüm’ü çıkarttığımız sıralarda bu özelliğin de bir versiyonunu geliştirmiş olmayı umuyoruz.

SORU

Valorant’a Sor #16 – Karşılaşmayı yeniden kurma oylamasının süresini uzatmayı düşünüyor musunuz?

CEVAP

Karşılaşmayı yeniden kurma sistemiyle ilgili bazı sorunlar olduğunun farkındayız ve bu durumu iyileştirmek için çalışıyoruz. Rekabet bütünlüğünü temin etmek ve eşleştirme sisteminin suiistimal edilmesine engel olmak kesinlikle önceliğimiz. Önceliklerimizin bu özelliğin kullanım alanını kısıtladığının da farkındayız.

Uygun zaman aralığını genişletmek, özellikle AFK oyuncular varsa yeniden kurma özelliğini otomatikleştirmek ve teslim olma oylamasıyla karşılaşmayı yeniden kurma oylamasının arasındaki farklılıkları netleştirmek gibi farklı düzenlemeler yapma düşüncemiz var. Rekabet bütünlüğünü önceliğimiz olarak tutmayı sürdüreceğimiz için yapacağımız düzenlemeler de bu yaklaşımımızı yansıtacak. Yakında bu alanda değişiklik yapmayı umuyoruz, o zaman sizi de haberdar edeceğiz.

SORU

Spike’a Hücum’un ajan seçim süresini kısaltmayı düşünür müsünüz? Kısa süren bir modun oyun öncesi evresi de kısa olsa hoş olurdu.

CEVAP

Bu konunun bazı yerlerde gündeme getirildiğini gördük fakat Spike’a Hücum’un süresinden ve oyuncuları tatmin etme oranından memnunuz. Bu nedenle de şimdilik ajan seçim süresini olduğu gibi bırakacağız. Ayrıca, ajan seçim süresini kısaltmak oyunu bırakıp çıkan oyuncu oranını büyük oranda arttıracağı için (genel kapsamda) modun süresinin hepiniz için artmasına sebep olabilir. Şu an tanıdığımız sürenin, farklı bekleme süreleriyle karşılaşan oyunculara yardımcı olma amacı güttüğünü de hatırlatmak isteriz.

Kaynak : https://playvalorant.com/tr-tr/news/dev/ask-valorant-feb-11/

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments