1. Anasayfa
  2. Espor

Sangal Esports Berk Rip Tepe ile Yollarını Ayırdı

Sangal Esports Berk Rip Tepe ile Yollarını Ayırdı
0

Sangal Esports Valorant takımı kurulduğu günden bu yana eleştirilerin odağı halindeydi. Beklenen başarıyı bir türlü gösteremeyen ekipte kadro değişiklikleri hep devam etti. Ancak istediğini bir türlü elde edemeyen ekip oyuncu değişikliklerinden faydalanamadı. Sangal Esports, ilk olarak Tolga “bacyx” Bacak ile yollarını ayırdı. Ardından sağlık sorunları sebebiyle Muhammed “mini” Salman yedeğe geçti. Kadrodan ayrılan son isim de Rip oldu.

Bu değişimlerle beraber yazın açıklanan kadroda oynayan aktif sadece 2 oyuncu kaldı. Bu isimler Beyazıt “beyaz” Körpe ve İbrahim “lurzy0y0” Sandıkçı. Yıldız isim Berk “Rip” Tepe’nin yeni durağının neresi olacağı ise merak konusu. Berk “Rip” Tepe Sangal Esports takımında çoğunlukla omen, sage ve brimstone ajanlarıyla oynadı.

Sangal bu ayrılığın ardından yerine gelecek isim hakkında açıklama yapmadı. Ancak VCT Aşama 2 için kadro kaydında Taylan “Kipperman” Toprakçı bulunuyor. Genç yetenek daha önce IW ve Dark Passage takımlarında oynadı. Bakalım Sangal Esports bu değişimi ile kötü giden form grafiğini düzeltecek mi ? İşte Sangal Esports’un VCT Aşama 2 için kadrosu :

  • france flag Beyazıt “beyAz” Körpe (IGL)
  • Turkey flag Taylan “Kipperman” Toprakçı
  • Turkey flag İbrahim “lurzy0y0” Sandıkçı
  • Turkey flag Cihan “Unity” Seferoğlu
  • Turkey flag Enes “E5N” Erdoğan
  • Turkey flag Berker “gAndhi” Kubat (Koç)

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments