1. Anasayfa
  2. Espor

DWG KIA ShowMaker, BeryL, Canyon ve Khan İle Yollarını Ayırdı!

DWG KIA ShowMaker, BeryL, Canyon ve Khan İle Yollarını Ayırdı!
0

Worlds 2020 şampiyonu DWG KIA, takımındaki ShowMaker, BeryL, Canyon ve Khan ile yollarını ayırdı.

  • Daha fazla oku:

Resmi Facebook hesaplarından açıklama yapan DWG KIA, takımındaki 3 Worlds şampiyonu ile yollarını ayırdı.

DWG KIA, Kim ‘Canyon’ Geon-bu, Heo ‘ShowMaker’ Su, Cho ‘BeryL’ Geon-hee ile olan sözleşmelerinin süresinin dolduğunu duyurdu. DWG KIA, onların serbest oyuncu kararlarına saygı duyar. Bizimle geçirdikleri zaman için minnettarlığımızı ifade etmek isteriz. Birlikte yolculuğumuza devam etmek için DWG KIA, yeni sözleşmeler imzalama umuduyla onlarla iletişim kurmaya devam edecek. 2021’deki desteğiniz için teşekkür ederiz ve DWG KIA, takımı zafere ulaştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacaktır. Açıklamanın tamamı için buraya tıklayın.

Khan için de ayrı açıklama yapan DWG KIA, aşağıdaki açıklamayı Facebook’ta paylaştı:

DWG KIA announces the contract with Kim ‘Khan’ Dong-ha is expired. He was the best brother and one of the most solid TOP players. We wish him good luck in the future.

DWG KIA

Worlds 2019‘a ön eleme aşamasından başlayan DWG KIA, muhteşem bir performansla çeyrek finallere kadar yükselebildi. 1 sene sonra, yani Worlds 2020‘ye grup aşamasından başlayan DWG KIA, finale kadar çıktı ve finalde LPL temsilcisi Suning ile karşılaştı. Seriyi 3-1 kazanan DWG KIA, Worlds 2020 şampiyonu oldu.

LCK 2021 bahar mevsimi şampiyonu olan DWG KIA, MSI 2021‘de finale kaldı ancak finalde RNG’ye 3-2 kaybetti. 2021 yaz mevsimi şampiyonu da olan takım, Worlds 2021‘e grup aşamasından başlama şansını elde etti. Büyük bir performans ile finale kadar çıkan takım, finalde LPL temsilcisi Edward Gaming‘e 3-2 kaybederek kupaya veda etti.

DWG KIA, takım ile sözleşmesi biten ve serbest olan 3 oyuncu ile yeniden anlaşmak için konuşacağını söyledi. Ancak Khan’ın kariyerindeki son yarışma Worlds 2021 oldu. Invenglobal ile yaptığı röportajda Khan, “Bu Worlds, profesyonel bir oyuncu olarak kariyerimdeki son yarışma olması gerektiğinden, herkesin mutlu olabileceği bir sonuç elde etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.” diye açıklamalarda bulundu. Açıklamanın devamına buradan ulaşabilirsiniz.

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments