1. Anasayfa
  2. Espor

S2G Esports Challengers TR: Birlik Ligi’nde Finale Adını Yazdırdı!

S2G Esports Challengers TR: Birlik Ligi’nde Finale Adını Yazdırdı!
0

VALORANT Challengers TR: Birlik Ligi’nde kıyasıya mücadele devam ediyor. Challengers TR: Birlik Ligi’nde grup aşamasının ardından 6 takım playofflara katılma şansı kazanmıştı.

Bu takımlar;

  1. Fire Flux Esports
  2. S2G Esports
  3. Papara SuperMassive
  4. Galakticos
  5. Galatasaray Esports
  6. Digital Athletics

Playoff mücadeleleri ise 1-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor. Upper Yarı Finali’nde Galatasaray Esports ve Fire Flux Esports karşılaşmasının 2-1’lik skor ile Galatasaray Esports galip gelerek Upper Finali’ne çıkmayı başardı. Diğer yandan Upper Yarı Finali S2G Esports- Papara SuperMassive karşılaşmasının galibi 2-1’lik skor ile S2G Esports galip gelerek Upper Finali’ne çıktı.

Upper Finali’nde karşı karşıya gelen Galatasaray Esports ve S2G Esports mücadelesi oldukça keyifli geçti

İlk harita Galatasaray Esports’un seçtiği Bind haritası oldu. Kıyasıya mücadele sonrasında Galatasaray Esports kendi seçtiği haritada 13-8’lik üstünlük ile kazandı. İkinci harita olan Ascent’de ise S2G Esports 13-11’lik skor ile haritayı kazanarak durumu 1-1’e getirdi. Son harita olan Haven haritasında 13-10’luk skor ile seriyi 2-1 kazanan S2G Esports adını büyük finale yazdırdı.

https://twitter.com/s2gespor/status/1665450852549636096

Kaybedenler Finali’nde karşılaşacak olan Galatasaray Esports – Digital Athletics takımlarının kazananı ise bir diğer finalist olacak.

VALORANT Challengers TR: Birlik Ligi’nin kazananı Champions Tour 2023 EMEA: Ascension‘a katılacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments