1. Anasayfa
  2. CS:GO

Oyuncular BLAST ‘ı Protesto Ediyor!

Oyuncular BLAST ‘ı Protesto Ediyor!
BLAST Premier Fall 2020
0

Profesyonel oyuncular takım içi ses kayıtlarının ve ekran kayıtlarının turnuva organizasyonuyla -BLAST- paylaşılmasını istemiyor. Oyuncular gizli taktiklerinin bu şekilde deşifre olabileceğini söylüyor.

Profesyonel Counter-Strike Oyuncular Derneği (CSPPA), BLAST Premier Fall 2020 Final maçlarındaki takım içi konuşmaları ve ekran kayıtlarını “tam olarak karşılıklı bir anlaşma olmaması durumunda” vermeyeceklerini açıkladı.

Oyuncu derneği, “oyunun bütünlüğünü koruyan” önlemleri takdir etse de bu tür bir kaydın oyuncuların bilgisayar performanslarını etkileyebileceğini söyledi.

Ayrıca oyuncular bu “önemli taktiksel ve kişisel bilgiler”in erişiminin kontrolü olmadığını da belirtti.

Profesyonel Counter-Strike Oyuncuları Derneği (CSPPA), BLAST’la bu konuyu defalarca konuştu ama boşuna. CSPPA “Tam olarak karşılıklı bir anlaşma olmadığı sürece, oyuncular BLAST’a bu konuda güvenmeyecek.” şeklinde açıklama yaptı.

CSPPA, BLAST’ın bilgilerini depoladıkları oyuncularla etkileşim kurmasını defalarca denedi. CSPPA, oyuncularla kişisel bilgiler de dahil olmak üzere, bilgilerin nasıl saklanacağı ve kullanılacağı konusunda net bir anlaşma olmadığı sürece bunun iki taraf içinde hem zararlı hem de yasa dışı olduğuna işaret etti. Blast bunu oyuncularla konuşmayı reddetti.

Vitality vs Mousesports maçıyla başlayacak olan BLAST Premier Fall 2020 Finalleri, oyuncuların protestoları nedeniyle ertelendi.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments