1. Anasayfa
  2. Espor

Kütahya Esports Yeni İsim Sponsorunu Duyurdu

Kütahya Esports Yeni İsim Sponsorunu Duyurdu
0
Kütahya Esports ‘un resmi açıklaması şu şekilde:

Kulübümüz ile ülkemizin önde gelen ödeme sistemleri markası PayHesap arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Elde ettiği ulusal başarılar ve şampiyonluk hedefleri ile ülkemizin sayılı markalarından olan takımımız, anlaşma kapsamında 1 sezon süresince “PayHesap Kütahya Esports” adı altında mücadele edecek.

Kütahya Espor Takımı, daha güçlü bir takım olmak ve Türkiye’yi uluslararası arenada temsil edebilmek için takımını geliştirmeye devam ediyor. 

Kütahya Espor Takımı Yönetim Kurulu: “Eminim bizim olduğu kadar PayHesap içinde gurur verici bir gün olsa gerek. Dolayısıyla ödeme sistemleri şirketi olan PayHesap’ın bizimle birlikte yol alması mutluluk verici. Birbirinden farklı sektörlerde olmamıza rağmen çok daha ortak noktamız olduğunu gördük. Bunlardan bir tanesi dünyada tanınmak.” Sözlerine açıklamalarında yer verdi.

Kütahya Espor Takımımızın bir özelliği de bu sponsorlukları maddi bir destek olarak değil başarı yolunda verilen mücadelede takım arkadaşı olarak görmektir.

2020’nin son çeyreğinde yeni oyuncuları da kadrosuna dahil eden takımımız, başarılarına PayHesap Kütahya Espor olarak devam edecek.

Birlikteliğimizi siz değerli kamuoyuna duyurmaktan mutluluk duyarız.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments